6 sfaturi pentru posesorii de țigări electronice

6 sfaturi pentru posesorii de țigări electronice

Detalii

CategoriiShoping
TaguriRomania
Ultima actualizareMiercuri 2 septembrie 2020
Vizualizari272

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nu este întotdeauna ușor să treci de la fumatul țigărilor tradiționale din comerț la vapat, chiar știm asta. Dar, pe termen lung această alegere îți va influența extrem de pozitiv viața, din mai multe puncte de vedere, atât cel al sănătății, cât și cel financiar. Tocmai pentru că știm faptul că tranziția nu va fi una tocmai ușoară, îți punem la dispoziție o listă de sfaturi care să te ghideze pe acest nou drum. Sperăm că cele de mai jos îți vor fi de folos.

Alege ce îți place, nu ceea ce este mai popular

Mai ales la începutul călătoriei de vaper, până în momentul în care ți-ai dezvoltat gusturile și ai luat contact cu majoritatea metodelor de vaping și diversele dispozitive, e foarte posibil să fii ușor de influențat. Desigur, e normal și chiar recomandat să urmărești influenceri care fac diverse recomandări, acestea fiind produse de calitate de obicei, dar încearcă să nu copiezi pe cineva, ci să-ți croiești propriul drum în ale vapatului. Vei învăța mult mai multe astfel. Gusturile nu se discută.

Fii flexibil în ceea ce privește alegerea lichidului

În momentul în care faci trecerea de la țigara normală la cea electronică este posibil să cazi pradă tentației de a rămâne în zona de confort și astfel vei alege lichid tot cu aromă de tutun. Înțelegem acești pași micuți, dar recomandarea noastră este să încerci cât mai multe arome, de intensități diferite până să te stabilești la cea preferată. S-ar putea chiar să descoperi că gusturile tale evoluează sau se schimbă radical în timp. N-ar strica nici să încerci arome concentrate pentru e-cig dacă un plus de intensitate este ceea ce cauți. Fii deschis la provocări!

Fii parte din comunitate

Ar fi foarte păcat să te apuci de această călătorie și să o parcurgi singur! Noi credem că ai avea multe de învățat și de împărtășit cu alți pasionați la fel ca tine. Totul este mai frumos când îl împărtășești cu alte persoane! Caută pe net forumuri pentru pasionații de țigări electronice și cel mai probabil vei rămâne surprins de câți prieteni ți-ai putea face foarte repede și în viața reală.

Ai răbdare

Trebuie să înțelegi că în cele mai multe cazuri nu vei reuși să treci de la vapat la fumat în doar o singură zi. Majoritatea fumătorilor petrec câteva săptămâni sau chiar luni în această perioadă de tranziție. Desigur, ai putea să încerci vapatul și să nu te atragă de la prima încercare. Mulți dintre pasionații de azi s-au îndrăgostit de vapat doar de la a doua sau a treia întâlnire. Dacă ai constata că vapatul te ajută să scazi simțitor numărul țigărilor fumate în fiecare zi, acesta este un început perfect. Fii perseverent și vei avea rezultate și mai pozitive în scurt timp.

Și în ceea ce privește concentrația de nicotină trebuie să o iei destul de ușor. Cel mai probabil nu vei putea să o reduci drastic din prima. Din fericire, țigările electronice te lasă să dozezi concentrația de nicotină sau să alegi lichide cu diferite grade de nicotinizare. În timp vei ajunge să scazi concentrația sau chiar să o elimini dacă asta îți dorești.

Nu uita să te hidratezi

Poate că este de la sine înțeles, dar chiar și atunci când vapezi este recomandabil să te hidratezi constant. Experiența va fi cu mult mai plăcută dacă nu ai gura uscată.

Descoperă care tip de vapat ți se potrivește

Doi termeni foarte cunoscuți în lumea vaperilor cu greutate sunt MTL și DTL. Primul se referă la vaparea mouth to lung, adică inhalarea întâi în gură și apoi în plămâni. Al doilea, adică DTL, înseamnă direct to lung, adică inhalarea direct în plămâni. Vezi care îți place ție mai mult!

Bun venit în această lume fascinantă a vapingului!

Sursa foto: unsplash.com/photos/Kwcv9UiImLY