Sari la conținut
Forum Roportal
GiiieeMan

Intamplari ale animalelor voastre de companie

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Perusul meu a facut multe tampenii... cand era mai mic, fiind foarte curios, obisnuia sa se bage prin diverse locuri. Intr-o zi, a ramas intepenit sub o aplica (lampa de perete). I-am vazut doar coada si picioarele atarnand de acolo. Sa cad jos. Nici pana in ziua de azi nu pot sa inteleg cum a ajuns acolo. In fine, am desurubat-o si l-am scos. N-a patit nimic, doar s-a umplut de praf.

 

O data am deschis usa de la intrare si a iesit afara(stau la casa). Nedumerit cum era, a zburat pe acoperis. L-am strigat, nu stiu ce, dar n-a venit. Statea pur si simplu acolo si se uita in jos. Credeam c-o sa-l pierd in ziua aia. M-am urcat pana sus si am scos mana pe geam. Atunci a zburat pe mana mea si l-am bagat inapoi in casa. Sper sa nu se mai intample. Acum de fiecare data cand deschid usa ma uit dupa el.

 

Imi mai amintesc o faza de cand eram copil. Primisem un vas cu pesti. Eu chiar le dadusem nume pestilor "preferati". In timpul noptii s-au mancat intre ei :), ramasesera doar vreo 3 pesti si resturile celorlalti. Nu stiu ce fel de pesti erau aia, imi amintesc doar ca erau mici si rosii.

Editat de Scythe

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am 2 perusi.Intr-o zi cand am fost in oras pentru o ora,le-am lasat usita de la colivie deschisa ca sa mai zboare sa-si dezmorteasca aripile.Asa...eu am plecat si i-am lasat pe Coco si Pipo(asa ii cheama) singurei.

 

Peste 1 ora jumate ma intorc si ia papagalii de unde nu's :roll: :o: .Credeam ca nu vor iesi din colivie pentru ca sunt foarte speriosi.I-am cautat eu vreo 15 minute si nu i-am gasit.Atunci ma duc in dormitor la mine sa-i caut si acolo.Cand intru...DEZASTRU!Mai multe foi din tema mea la matematica erau ciugulite si cutiile cu mancare pentru papagali pe jos :o: .Coco si Pipo stateau pe lustra si se uitau la mine!!!Si stiti care a fost faza cea mai tare? :o: EI au rontait cutiutele de mancare si isi luau mei in cioc si le aduceau acolo pe lustra.Sa aiba ce sa pape. 8)

Cat m-am speriat in ziua ceea...dar si ce am ras dupa ce i-am descoperit unde stateau :o: :( :doh: :o: .

Editat de Coco cea Verde

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×