sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Intamplari ale animalelor voastre de companie Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 08 September 2007 - 05:46 PM

Ce intamplari comice sau mai putin comice ati avut cu animalele voastre ce companie? 8)
0

#2 Utilizator offline   aaa1234 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-February 06

Scris 22 September 2007 - 04:55 PM

Perusul meu a facut multe tampenii... cand era mai mic, fiind foarte curios, obisnuia sa se bage prin diverse locuri. Intr-o zi, a ramas intepenit sub o aplica (lampa de perete). I-am vazut doar coada si picioarele atarnand de acolo. Sa cad jos. Nici pana in ziua de azi nu pot sa inteleg cum a ajuns acolo. In fine, am desurubat-o si l-am scos. N-a patit nimic, doar s-a umplut de praf.

O data am deschis usa de la intrare si a iesit afara(stau la casa). Nedumerit cum era, a zburat pe acoperis. L-am strigat, nu stiu ce, dar n-a venit. Statea pur si simplu acolo si se uita in jos. Credeam c-o sa-l pierd in ziua aia. M-am urcat pana sus si am scos mana pe geam. Atunci a zburat pe mana mea si l-am bagat inapoi in casa. Sper sa nu se mai intample. Acum de fiecare data cand deschid usa ma uit dupa el.

Imi mai amintesc o faza de cand eram copil. Primisem un vas cu pesti. Eu chiar le dadusem nume pestilor "preferati". In timpul noptii s-au mancat intre ei :), ramasesera doar vreo 3 pesti si resturile celorlalti. Nu stiu ce fel de pesti erau aia, imi amintesc doar ca erau mici si rosii.

Aceasta postare a fost editata de Scythe: 22 September 2007 - 05:06 PM

0

#3 Utilizator offline   Coco cea Verde 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-July 09

Scris 24 July 2009 - 07:51 AM

Am 2 perusi.Intr-o zi cand am fost in oras pentru o ora,le-am lasat usita de la colivie deschisa ca sa mai zboare sa-si dezmorteasca aripile.Asa...eu am plecat si i-am lasat pe Coco si Pipo(asa ii cheama) singurei.

Peste 1 ora jumate ma intorc si ia papagalii de unde nu's :roll: :o: .Credeam ca nu vor iesi din colivie pentru ca sunt foarte speriosi.I-am cautat eu vreo 15 minute si nu i-am gasit.Atunci ma duc in dormitor la mine sa-i caut si acolo.Cand intru...DEZASTRU!Mai multe foi din tema mea la matematica erau ciugulite si cutiile cu mancare pentru papagali pe jos :o: .Coco si Pipo stateau pe lustra si se uitau la mine!!!Si stiti care a fost faza cea mai tare? :o: EI au rontait cutiutele de mancare si isi luau mei in cioc si le aduceau acolo pe lustra.Sa aiba ce sa pape. 8)
Cat m-am speriat in ziua ceea...dar si ce am ras dupa ce i-am descoperit unde stateau :o: :( :doh: :o: .

Aceasta postare a fost editata de Coco cea Verde: 24 July 2009 - 07:51 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Albine - Diploma de apicultor Lovele  0 1.220
Poll (No New) Chestionar:    Serpi,sss!
cui ii plac ssssssssssserpi??