sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

pensiunea de doi lei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   prelipceanu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-September 07

Scris 07 September 2007 - 12:16 PM

in octombrie se implineste exact un an de cand lucrez intr-o pensiune de 3 stele in iasi.eu ca proaspat absolvent de facultate de anul trecut am primit prin angajator lunar cate 495 de lei din care in mana imi ajungeau 350.mi-am anuntat superiorii ca vreau sa plec exact cand se implineste un an ,p 16 oct,sa pot primi tot de la stat cam 700 de lei k am lucrat un an.sefii sunr d acord dar imi fac zile friptepe ultima suta de metri.as vrea sa stiu:daca sunt data afara cu litera "i"conducerea trebuie sa mai restitie statului banii care i-a primit pentru mine in timpul acestui an?
va multumesc
0

#2 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 07 September 2007 - 12:18 PM

what?
n-am inteles nimic
poate o fi eu adormit acum
0

#3 Utilizator offline   prelipceanu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-September 07

Scris 07 September 2007 - 12:25 PM

imi cer scuze pentru neintelegere....
as vrea sa stiu daca sefii mei trebuie sa restituie statului banii care i-a acordat acesta pentru mine timp de un an (din oct anul trecut si pana acum) in cazul in care mi se desface contractul de munca cu litera "i",tinand cont ca eu ,imediat dupa facultate ,am fost angajata la pensiune.in astfel de cazuri statul acorda angajatorilor bani pentru cei care angajeaza absolventi
0

#4 Utilizator offline   dana70 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-July 07

Scris 07 September 2007 - 12:57 PM

Vezi postareaprelipceanu, la Sep 7 2007, 01:25 PM, a spus:

imi cer scuze pentru neintelegere....
as vrea sa stiu daca sefii mei trebuie sa restituie statului banii care i-a acordat acesta pentru mine timp de un an (din oct anul trecut si pana acum) in cazul in care mi se desface contractul de munca cu litera "i",tinand cont ca eu ,imediat dupa facultate ,am fost angajata la pensiune.in astfel de cazuri statul acorda angajatorilor bani pentru cei care angajeaza absolventi

dar de ce sa-ti desfaca contractul de munca cu litera "i"?
ai semnat un contract pe o perioada mai lunga cu firma respectiva?
din cate stiu eu, statul acorda angajatorilor bani, dar, banii aia, reprezinta salariul tau (sau, ma rog, o parte din salariu)
0

#5 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 07 September 2007 - 01:52 PM

Vezi postareaprelipceanu, la Sep 7 2007, 01:16 PM, a spus:

in octombrie se implineste exact un an de cand lucrez intr-o pensiune de 3 stele in iasi.eu ca proaspat absolvent de facultate de anul trecut am primit prin angajator lunar cate 495 de lei din care in mana imi ajungeau 350.mi-am anuntat superiorii ca vreau sa plec exact cand se implineste un an ,p 16 oct,sa pot primi tot de la stat cam 700 de lei k am lucrat un an.sefii sunr d acord dar imi fac zile friptepe ultima suta de metri.as vrea sa stiu:daca sunt data afara cu litera "i"conducerea trebuie sa mai restitie statului banii care i-a primit pentru mine in timpul acestui an?
va multumesc

Īn actualul Cod al Muncii, Legea 53/2003, nu mai există [litera "i"] īn sensul la care te referi tu. La situaţia existentă, soluţia legală o reprezintă īncetarea contractului de muncă prin acordul părţilor (art.55 lit.b). O dovadă de atitudine precaută din partea ta, ar fi să le trimiţi prin poştă o cerere īn acest sens, nu să te bazezi pe existenţa unei īnţelegeri verbale privind īncetarea contractului īn acest mod.

Aceasta postare a fost editata de harald: 07 September 2007 - 01:53 PM

0

#6 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 07 September 2007 - 04:01 PM

Vezi postareaharald, la Sep 7 2007, 02:52 PM, a spus:

O dovadă de atitudine precaută din partea ta, ar fi să le trimiţi prin poştă o cerere īn acest sens, nu să te bazezi pe existenţa unei īnţelegeri verbale privind īncetarea contractului īn acest mod.

asta e obligatorie. in doua exemplare originale din care unul sa se intoarca la tine. trust me. am facut-o de doua ori si m-a scos din niste belele mari cat casa !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Neconcordanta titlu proprietate teren agricol cezara2000  1 1.309
Replici noi foarte multa legislatie
atat de multa legislatie ca te pierzi in ea
sibia  1 2.986