Ucenicul
Scris 18 August 2007 - 09:40 PM
Mi-ar placea mult o varianta romaneasca a acestui concurs.
Scris 18 August 2007 - 10:11 PM
Kilkoana, la Aug 18 2007, 10:40 PM, a spus:
Mi-ar placea mult o varianta romaneasca a acestui concurs.
Mie mi se pare o porcărie. Donald Trump n-ar trebui să coboare pānă la aşa ceva, dacă ar fi ceva de capul lui. Dar cred că e un fel de Silviu Prigoană, nimic mai mult. Deşi nu-l mai apreciez pe Ţiriac ca pe vremuri, nu mi-l imaginez īn locul lui Donald Trump.
Cāt priveşte candidaţii, sunt persoane care ar face absolut orice pentru bani sau pentru "carieră".
Scris 18 August 2007 - 10:24 PM
harald, la Aug 18 2007, 11:11 PM, a spus:
Cāt priveşte candidaţii, sunt persoane care ar face absolut orice pentru bani sau pentru "carieră".
Pai, sincer Prigoana imi place ceva mai mult decat Trump.
Eu apreciez ideea concursului. Ideile celor care realizeaza acest show sunt chiar interesante.
Bine, si nu tocmai a face absolut orice pentru bani sau "cariera" ar trbui sa invatam?
Eu de buna si naiva am fost tot timpul calcata in picioare si mi-as dori sa pot fi mult mai rea.
Scris 18 August 2007 - 10:46 PM
Kilkoana, la Aug 18 2007, 11:24 PM, a spus:
Eu de buna si naiva am fost tot timpul calcata in picioare si mi-as dori sa pot fi mult mai rea.
Nu, tocmai asta e problema. Nu e OK să te culci cu şeful, nici pentru bani, nici pentru carieră. Nu e OK să se ajungă la concedierea a 50.000 deoameni, nici pentru bani, nici pentru carieră (cazul renumitei Carly Fiorina, artizana fuziunii dintre HP şi Compaq, fuziune care a īngropat ambele firme, plus cele 50.000 de locuri de muncă pierdute).
Eu sunt rău, cānd īmi propun asta, dar să ştii că el naibii de greu să suporţi dezaprobarea celor din jur, atunci cānd cel care "a īncasat-o" (la figurat, desigur) urlă īn dreapta şi īn stānga despre ce-a păţit el din partea ta, uitānd să spună şi ce făcuse el, de-a ajuns "s-o īncaseze".
Scris 19 August 2007 - 06:19 PM
Mie mi se pare un show foarte interesant. In business nu exista sentimente, e o realitate.
Deci e normal sa fie putin 'socant' pentru noi faptul ca un Trump ar spune cu zambetul pe buze YOU'RE FIRED intregului personal de la Tractorul BV.
Al dracului imperialist!
Scris 21 August 2007 - 08:42 PM
Eu nu cred ca afacerile se fac asa, nici la noi si nici in US. Un show TV este un Show TV, si probabil exact reality show-urile sunt cel mai departe de realitate....
Scris 23 August 2007 - 08:31 PM
Scris 06 October 2007 - 05:13 PM
Mirela_22, la Aug 21 2007, 09:42 PM, a spus:
Eu nu cred ca afacerile se fac asa, nici la noi si nici in US. Un show TV este un Show TV, si probabil exact reality show-urile sunt cel mai departe de realitate....
Exact. Daca a-ti fi vazut filmul biografic...chiar la sfarsitul filmului vine cineva si ii propune sa faca un reality show in care concediaza oameni. Si Trump raspunde: "Mie nu-mi face placere sa concediez oameni" la care producatorul emisiunii ii spune: "Tocmai de aceea e reality show" El face emisiunea pentru bani, pe care sa-i investeasca in afacerile lui.
Aceasta postare a fost editata de joannyta: 06 October 2007 - 05:14 PM
Scris 06 January 2010 - 03:42 PM
Cat despre Trump, el a gasit doar inca un motiv de a face bani si publicitate.
Pt. cei care ati urmarit reality showul, poate vi-l amintiti pe tipul asta...
http://www.youtube.c...h?v=Ibrh6peKJPs
You're fired
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Animat Planet Forever | edy97 | 6 | 2.633 |
|
MEGASTAR
oare?! |
_lisa | 18 | 12.292 |