Ziua orasului Borșa din Maramureș

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriMaramures
Ultima actualizareMiercuri 19 aprilie 2017
Vizualizari1807

Voteaza & Distribuie

Descriere

Duminică pe 23 Aprilie 2017 vă invitam la un eveniment special: Zilele orașului Borșa din Maramureș. O zonă extraordinar de frumoasă si cu oameni primitori. Alegeti să vă petreceți weekend-ul aici in saptamana următoare și cu siguranță veți avea parte de o petrecere pe cinste.

Evenimentul va fi unul complex, va debuta la pranz cu artiști care vor aduce pe scena Casei de cultura farmecul folclorului maramuresean, iar incepand cu orele 14:45 veți avea parte de un concert TRAFFIC STRINGS in care v-am pregătit un program adecvat unui weekend perfect in Maramureș.

Noi vă vom “plimba” evident muzical, prin muzica lui Antonio Vivaldi si Giulio Caccini dupa care atmosfera se va “incălzi” prin virtuozitatea debordantă a muzicii Româneasti a compozitorilor George Enescu si Ciprian Porumbescu apoi vom schimba registrul si vom merge către ritmurile dinamice ale tangoului argentinian, vă vom cânta muzica celebrului film Parfum de femeie si Michelangelo 70 a lui Astor Piazzolla.

Programul serii se va completa cu atmosfera lejeră şi relaxantă a muzicii lui Erik Satie, precum si cu piese ale renumiților compozitori de muzica de film, Ennio Morricone si James Last.

Un show unic, “spumant” si dinamic, care vă va deschide apetitul spre o cina imbelsugată stropita cu palinca de maramu asa cum numai in pensiunile maramureșene stiu sa pregăteasca!