sau Inregistrare

• 29 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce esti vesel astazi topic in oglinda - "de ce esti trist astazi" Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   delia delia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-February 07

Scris 12 July 2007 - 02:59 PM

:dance3: :dance4:

exista acest topic? :lol2:
daca da, mea culpa!
Inchideti-l repede pana nu incep sa ma inunde tomatele!

sunt vesela (semnificatie - bucuroasa) pentru ca ... TRAIESC!
nu sunt vesela (semnificatie - obiect neinsufletit folosit la bucatarie)

voi de ce sunteti veseli? (bucurosi)
:crazy:
0

#2 Utilizator offline   Avenger 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 13 July 2007 - 01:52 PM

Păi, ăsta e colţul trist, deci....

Vezi postareadelia delia, la Jul 12 2007, 03:59 PM, a spus:

:cheer: :cheer:
exista acest topic? :stars:

Da, tu l-ai creat! :P

daca da, mea culpa!

:yes:

Inchideti-l repede pana nu incep sa ma inunde tomatele!

Ia d-aici: :P :P ;) :D :tomato:

sunt vesela (semnificatie - bucuroasa) pentru ca ... TRAIESC!

Eu de aia īs trist.... dar şi bucuros pe de altă parte. Dacă stai să te gāndeşti, lucrul ăsta este sursa tuturor celorlalte, tristeţi, bucurii. Oricum, te felicit că gāndeşti aşa. :cry: ;)

nu sunt vesela (semnificatie - obiect neinsufletit folosit la bucatarie)

Nici eu nu sunt veselă.

voi de ce sunteti veseli? (bucurosi)
:pope:

Ăsta-i Colţul trist, dar fie...
Sunt vesel că n-am probleme financiare, că am ce mānca şi unde locui, şi că am şansa unui viitor fericit. :king:
0

#3 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 13 July 2007 - 02:04 PM

Vezi postareaAvenger, la Jul 13 2007, 02:52 PM, a spus:

Sunt vesel că n-am probleme financiare, că am ce mānca şi unde locui, şi că am şansa unui viitor fericit. :cry:
ce frumos ai spus-o...ma intreb oare cati sunt veseli pentru toate motivele date de tine?
Uneori uitam sa ne bucuram de lucrurile simple...

Sunt vesela fiindca e soare afara...fiindca am niste parinti minunati,o sora la fel,fiindca pot savura o cafea dimineata si am un pat cald seara...sunt vesela pentru ce am si pentru ce sunt...si pentru multe altele...

Azi sunt vesela fiindca m-am trezit si era zi ;)
0

#4 Utilizator offline   SkaterGirl 

• Orhidee Neagra...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-November 06

Scris 13 July 2007 - 02:27 PM

Sunt vesela pentru ca asa simt :cry: . Pur si simplu imi vine sa zambesc si nu ma pot abtine. Am invatat sa vad numai jumatatea plina a paharului. ;)
0

#5 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 13 July 2007 - 02:29 PM

pentru ce azi e ...vineri 13
0

#6 Utilizator offline   Avenger 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 July 2007 - 02:33 PM

Vezi postareaSkaterGirl, la Jul 13 2007, 03:27 PM, a spus:

Am invatat sa vad numai jumatatea plina a paharului. ;)

Nu ne īnveţi şi pe noi? :pope: Toată lumea īmi dă sfatul ăsta, īnsă ori de cāte ori īncerc să īl aplic, mă gāndesc că totuşi, faptul că eu văd jumătatea plină a paharului nu-l face să fie total plin. El tot atāta conţinut are. Şi ştii ce e cel mai grav? Că, după cum a zis şi Miss Take mai devreme, la mulţi dintre noi paharul e nu 50% ci 90%, 95%, 99% plin, īnsă noi ne omorām pentru acel 1% la care nu avem acces... Īn timp ce alţii supravieţuiesc fericiţi cu doar acel 1% pe care īl au. :cry:
0

#7 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 13 July 2007 - 02:37 PM

Vezi postareaAvenger, la Jul 13 2007, 03:33 PM, a spus:

Nu ne īnveţi şi pe noi? ;) Toată lumea īmi dă sfatul ăsta, īnsă ori de cāte ori īncerc să īl aplic, mă gāndesc că totuşi, faptul că eu văd jumătatea plină a paharului nu-l face să fie total plin. El tot atāta conţinut are. Şi ştii ce e cel mai grav? Că, după cum a zis şi Miss Take mai devreme, la mulţi dintre noi paharul e nu 50% ci 90%, 95%, 99% plin, īnsă noi ne omorām pentru acel 1% la care nu avem acces... Īn timp ce alţii supravieţuiesc fericiţi cu doar acel 1% pe care īl au. :cry:
Avenger,daca despici firul in 4 nu vei reusi sa vezi niciodata jumatatea plina a paharului in proportie de 100%,fiindca mereu te intrebi:"dar daca..." Exact cum ai spus,omoram pentru acel 1%. Nu ne multumim. Ne ingreunam situatia cand mult mai simplu e sa luam lucrurile din plin,ca atare...si sa traim clipele.

Totusi,inclin sa cred ca oamenii care vad jumatatea goala a paharului sunt mai fericiti.De fapt nu cred,ci sunt sigura.Pentru ca inteleg rostul lucrurilor,se bucura la alt nivel , este vorba de simplitate.
0

#8 Utilizator offline   Avenger 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 July 2007 - 02:51 PM

Vezi postareaMiss Take, la Jul 13 2007, 03:37 PM, a spus:

Avenger,daca despici firul in 4 nu vei reusi sa vezi niciodata jumatatea plina a paharului in proportie de 100%,fiindca mereu te intrebi:"dar daca..." Exact cum ai spus,omoram pentru acel 1%. Nu ne multumim. Ne ingreunam situatia cand mult mai simplu e sa luam lucrurile din plin,ca atare...si sa traim clipele.

Aşa este ..... Dar totuşi, dacă este aşa de uşor şi de simplu, cum de sunt atāţia oameni nefericiţi pe lume? Ei cum de nu īşi trăiesc clipele? Şi nu mă refer la cei cu adevărat nefericiţi. Ci la marea masă care suferă fără sens pentru nimicuri.... Totuşi, nu este aşa uşor să īnvingi inerţia, să treci peste ceea ce īţi doreşti dar nu poţi avea şi să te satisfaci cu ceea ce deja ai. E drept, asta e cea mai bună metodă, dar oare cāţi dintre noi o aplicăm mereu cu succes? Tot respectul pentru cei ce reuşesc să-şi trăiască viaţa, dar nu toţi o pot face, sau cel puţin nu tot timpul. Ori de cāte ori am o problemă, eu īncerc să mă gāndesc la faptul că oricum se putea şi mai rău, la faptul că, orice s-ar īntāmpla, am o casă la care să mă īntorc, am ce mānca şi am cu cine vorbi, şi, poate cel mai important, am īncă o şansă. Şi cu toate asta, de multe ori grijile mărunte mă mănāncă.

Vezi postareaMiss Take, la Jul 13 2007, 03:37 PM, a spus:

Totusi,inclin sa cred ca oamenii care vad jumatatea goala a paharului sunt mai fericiti.De fapt nu cred,ci sunt sigura.Pentru ca inteleg rostul lucrurilor,se bucura la alt nivel , este vorba de simplitate.

Poate cei ce văd jumătatea plină a paharului sunt mai fericiţi.... Problemele pe care le ai tot alea sunt, indiferent că le priveşti cu optimism sau nu. Īnsă starea ta sufletească nu. Dacă te bucuri de ceea ce ai, īn loc să plāngi pentru ceea ce nu ai, eşti mult mai fericit, şi īi faci şi pe cei din jur să fie mai fericiţi. Mai rămāne să poţi face asta suficient de des ca să conteze decisiv... Jumătatea goală... ştii că este acolo, dar nu te poate atinge, cāt timp cea plină conţine tot ce īţi trebuie...

Şi ca să nu fiu off-topic: Sunt fericit că merg să-mi iau calculator nou! iupeeeeeeeeeeeee!!! :pope: :cry: ;)

Aceasta postare a fost editata de Avenger: 13 July 2007 - 02:55 PM

0

#9 Utilizator offline   delia delia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-February 07

Scris 14 July 2007 - 10:48 AM

hei, hei!
;) ;)
Pupici pentru toti bucurosii si bucuroasele de aici!
:)

Eu sunt vesela ca vad din nou soarele, ca mai am o zi in care pot face "dracovenii"!

Weekend de vis pentru fiecare dintre voi!
;)

P.s - stiti ce-mi place cel mai mult sa fac? (ma refer la "dracovenii")
cand merg cu metroul, cu orice mijloc de transport in comun si vad fete crispate, morocanoase, acre, dezgustate, ingandurate - imi aleg o persoana care-mi pare tare tare suparata si incerc sa-i atrag atentia (indiferent ca e fata sau baiat) si-i zambesc.
Prima reactie - se uita crucis la mine, mai tarziu se uita curioas/a si apoi incepe sa zambeasca :P
(daca timpul imi permite) ii spun: zambeste! iti sta mai bine asa!

un exemplu de "dracovenie"! Voi faceti "dracovenii"?
0

#10 Utilizator offline   Tina' 

• Dantela si Cristal...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-March 07

Scris 16 July 2007 - 05:50 AM

Sunt vesela pentru ca ma bucur de inca o zi cu el :lol:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 29 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ce-ai in... ? Darianna  57 5.781
Replici noi Barbat in haine de femeie Strut  16 1.979
Hot Topic (New) Atasamente Cu şi despre farse
topic combinat
DjAdi  120 32.435
Replici noi faze comice de la nunti
care e cea mai comica faza pe care ai vasut-o?
Jenicutza  2 1.154
Replici noi Uratometrul * * * * * Amarena  6 945