Totul despre manipulările industriale

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguritransport agabaritic
Ultima actualizareMarti 19 septembrie 2017
Vizualizari1235

Voteaza & Distribuie

Descriere

Domeniul transporturilor a cunoscut o dezvoltare accelerată, la ora actuală numărul societăților care pun la dispoziția celor interesați servicii de transport fiind mult mai mare decât în trecut. Este un avantaj pentru că opțiunile sunt nelimitate și fiecare poate alege cele mai accesibile și rentabile astfel de servicii, însă poate reprezenta un dezavantaj în condițiile în care nu se cunosc criteriile după care trebuie aleasă firma colaboratoare.

Holleman este o companie specializată în manipulări industriale, precum și în tot ce ține de mutări, montări și relocări. Situațiile în care sunt necesare mutările de echipamente sau linii de fabricație, fie în aceeași clădire, fie în altă locație sunt destul de frecvente. Care este cea mai bună soluție în aceste cazuri? Ei bine, gama de servicii propuse de această societate acoperă o arie variată de locații, realizând transporturi atât intern, cât și în afara țării, după solicitări. Datorită experienței îndelungate pe care o are în domeniul transporturilor, Holleman, despre care găsiți informații complete accesând pagina holleman.ro, a reușit întotdeauna să ducă la bun sfârșit orice sarcină. Personalul calificat, dotările de excepție și calitatea know-how-ului au contribuit în acest scop, astfel că solicitările de montări, manipulări și relocări industriale se realizează în conformitate cu cerințele și normele ce trebuie respectate din punct de vedere legal.

Care sunt procesele specifice activităților mai sus menționate?

Înainte de a începe colaborarea, clientul trebuie să le furnizeze specialiștilor o serie de informații și detalii pentru a stabili dacă sunt cei mai potriviți pentru job:

# culegerea informațiilor cu privire la sarcina de îndeplinit de la client
# inspectarea spațiului în care urmează să fie demarată lucrarea viitoare
# elaborarea unui plan în ceea ce privește modul în care va fi abordat proiectul și transmiterea unei oferte către client
# organizarea internă cu privire la personalul și echipamentele necesare în îndeplinirea eficientă a sarcinilor
# coordonarea unui proiect eficient în colaborare cu clientul
# operațiunile ce privesc deconectarea echipamentelor
# demontarea și scoaterea echipamentelor industriale din fundație
# planificarea translatării și modul de realizare a acesteia către zona de încărcare
# demontarea echipamentelor (unde este cazul) și încărcarea componentelor pe un trailer corespunzător
# efectuarea transportului
# descărcarea echipamentelor, montarea componentelor, poziționarea și reglarea acestora în noua locație
# punerea echipamentului/echipamentelor în funcțiune
# semnarea documentelor ce privesc confirmarea lucrării.

Pentru a putea realiza toate aceste etape în conformitate cu toate exigențele, este necesară utilizarea unor utilaje corespunzătoare, pentru care compania de transport deține autorizațiile impuse. După cum se menționează și pe holleman.ro, societatea dispune de toate cele necesare pentru a efectua diverse sarcini în cele mai bune condiții: macarale diverse cu capacități diferite (cu șenile, automacarale), cricuri hidraulice, portale hidraulice mobile, mijloace de împingere, ridicare, tragere, rulare, alunecare (motostivuitoare, tirfoare, palane, trolee, vinciuri, grinzi de ridicare) etc.

Toate acestea sunt manipulate de către persoane experte, cu experiență, capabile să preia echipamentele în stare de funcționare (măsurându-le parametrii, realizând executarea seturilor de mostre), să le deconecteze, demonteze și să le manipuleze, pregătindu-le pentru transport. Odată livrate la destinație, se realizează executarea inversă a activităților mai sus menționate, până când toate sunt puse în funcțiune, ca în stadiul inițial.

Ce alte operațiuni mai execută specialiștii din spatele holleman.ro?

Dotările acestora fac posibile și înlocuirile de mijloace de producție existente, investiții noi în echipamentele clienților (care sunt transportate pe componente), reparația echipamentelor industriale ce au greutăți și dimensiuni diverse. Pentru a putea îndeplini toate acestea, este necesară realizarea unei documentații corespunzătoare și, după cum s-a mai menționat, întocmirea unui plan adecvat, precum și montarea echipamentelor, iar personalul electric, mecanic, hidraulic și cel din domeniul automatizărilor reușește cu succes toate acestea.

Soluțiile de manipulare industrială a utilajelor pe care le deține această societate, alături de profesionalismul și seriozitatea de care dau dovadă experții Holleman fac din aceasta lider în domeniul transporturilor și a manipulărilor. Durata de efectuare a tuturor acestor activități cu ajutorul macaralelor specializate este una limitată, fiind esențial ca proiectele aferente lor să fie solicitate din timp. Astfel, pregătirile necesare se vor desfășura după nevoie, inclusiv vizionarea spațiului de lucru și prezentarea unei oferte rentabile.

Holleman deține autorizație CINCIR (echivalent TUV), absolut necesară în acest sector de activitate potrivit prevederilor legale. De avut în vedere de către client însă o serie de aspecte. Până la preluarea echipamentelor, responsabilitatea cu privire la acestea este a clientului, care trebuie să dețină cabluri corespunzătoare de ridicat. De asemenea, acesta trebuie să se asigure că deține eventualele elemente necesare pentru verificare (gambeți, chei de tachelaj, verigi etc).

Dacă solicită clientul, Holleman pune la dispoziția acestuia toate cele de mai sus, necesare pentru efectuarea corespunzătoare a sarcinilor. În ceea ce privește operațiunile ce se efectuează cu macara de capacitate mare și portal hidraulic, societatea efectuează: încărcări și descărcări, introduceri sau scoateri din fundații a echipamentelor industriale, poziționarea echipamentelor grele de piedestale, translatările de echipamente în poziții corespunzătoare, transportarea eficientă a preselor hidraulice verticale, coloanelor, reactoarelor etc.

Toate acestea sunt aspecte pe care trebuie să le cunoască cei interesați de serviciile de manipulări industriale înainte de a colabora cu o companie de specialitate. Cei interesați pot să acceseze pagina holleman.ro pentru a se documenta complet în legătură cu aceste servicii.