Prednison
Scris 21 May 2007 - 05:30 PM
Scris 21 May 2007 - 05:35 PM
paulvasilescu, la May 21 2007, 04:30 PM, a spus:
il iau eu de aproximativ 5 ani de zile.
Ti s'a prescris pe termen lung?
La prednison de recomanda regim hiposodat, te face sa retii apa in organism.
Nu se intrerupe niciodata brusc tratamentul doarece da dependenta. Se scade cel mult o jumatate de pastila / saptamana.
Este un atiinflamator foarte puternic.
Ce ai mai vrea sa stii? Sunt aici si voi incerca sa iti raspund in masura in care stiu si pot.
Multa sanatate!
Scris 21 May 2007 - 06:57 PM
Bright, la May 21 2007, 06:35 PM, a spus:
Ti s'a prescris pe termen lung?
La prednison de recomanda regim hiposodat, te face sa retii apa in organism.
Nu se intrerupe niciodata brusc tratamentul doarece da dependenta. Se scade cel mult o jumatate de pastila / saptamana.
Este un atiinflamator foarte puternic.
Ce ai mai vrea sa stii? Sunt aici si voi incerca sa iti raspund in masura in care stiu si pot.
Multa sanatate!
Multumesc din suflet pt. raspuns..... mi s-a prescris in felul urmator....10 drajeuri timp de 4 zile, apoi 8 drajeuri tot 4 zile, apoi 6 drajeuri tot 4 zile, apoi 4 si apoi 2 drajeuri....am dureri la labele de la picioare intepaturi si mi s-a spus ca asta vine de la o compresie de la coloana si ca sa nu ma operez a zis doctorul sa incercam si asta poate trece ...ma duc pe 12 iunie sa discut cu doctorul iarasi....la tine dupa cit timp a avut efect, da-mi si niste sfaturi cum si ce maninci...multumesc inca odata si astept...
Scris 21 May 2007 - 07:01 PM
paulvasilescu, la May 21 2007, 05:57 PM, a spus:
scazi doua tablete deodata? In fine, presupun ca medicul stie mai bine...
ai voia sa mananci orice, care nu prea are sare. Daca poti fara sare deloc, e perfect. Exista la farmacie inlocuitor de sare, insa eu nu l'am suportat, am facut rani in gura.
dar oricum, tinand cont ca tratamentul nu e indelungat, poti sa mananci ceva sare, acolo
Eu am ceva total diferit fata de tine, asa ca nu are rost sa discutam efectele medicamentului asupra mea.
Scris 21 May 2007 - 07:06 PM
Bright, la May 21 2007, 08:01 PM, a spus:
scazi doua tablete deodata? In fine, presupun ca medicul stie mai bine...
ai voia sa mananci orice, care nu prea are sare. Daca poti fara sare deloc, e perfect. Exista la farmacie inlocuitor de sare, insa eu nu l'am suportat, am facut rani in gura.
dar oricum, tinand cont ca tratamentul nu e indelungat, poti sa mananci ceva sare, acolo
Eu am ceva total diferit fata de tine, asa ca nu are rost sa discutam efectele medicamentului asupra mea.
iti dores multa sanatate, multumesc pt. raspunsuri, dar daca mai stii ceva efecte adverse, amanunte in ceea ce priveste acest medicament iti sunt recunoscator...
Scris 21 May 2007 - 07:08 PM
paulvasilescu, la May 21 2007, 06:06 PM, a spus:
daca nu faci tratament indelungat, ma refer ani, nu ai de ce sa iti faci griji
linisteste'te, chiar nu ai de ce sa iti faci atatea griji
Scris 21 May 2007 - 08:18 PM
Scris 02 June 2007 - 07:40 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vaccinul antigripal | sarah12 | 1 | 1.880 |