Cu totii stim ca se aproprie Craciunul,o sarbatoare ce se petrece in familie cand esti copil cu parintii iar cand ajungi pe la o varsta mai inaintata cu persoana iubita sau cu prietenii apropiat si se fac schimb de cadouri si totul e frumos si bine.Acum la nivel practic marea majoritate a persoanelor trecute de 20 de ani daca sunt singure si nu au nici prieteni craciunul e un chin si nu aduce deloc bucurie.Acum eu am o intrebare: nu sunt noi oare prea dependenti de zicalele "asa se face" si "asa ar trebui sa fie" ? Spun asta deoarece daca esti o persoana si nu ai alaturi jumatatea de sex opus nu inseamna ca nu poti sarbatori craciunul si sentimentul ala de izolare ce apare (nu am nevoie de nimeni) e chiar prost fondat.Adica stai singur cateva luni si nu te deranjeaza si tocmai de craciun iti dai seama "ce greseala imensa ai facut". DE CE ?
Imi spunea un amic acum cateva luni "poate iti gasesti si tu pe cineva pana la craciun sa te vad si pe tine fericit" e rahat imi poate spune cineva mie de ce fericirea noastra trebuie sa fie determinata de o persoana de sex opus langa noi ?
Nu spun ca chestiunea asta e batuta in cuie si astept argumente.
De ce "trebuie" sa petrecem craciunul cu cineva?
Pagina 1 din 1
Craciunul si caldura dependenta de afectiune ?
Scris 17 December 2006 - 10:26 PM
Nu TREBUIE sa petreci Craciunul cu cineva. Insa ai nevoie de afectiune, si o poti obtine numai in cuplu afectiv. Probabil ca spiritul Craciunului, in care eu cred, ne face sa ne dorim afectiune.
Scris 02 January 2007 - 11:25 PM
aspera_ad_astra, la Dec 17 2006, 02:14 PM, a spus:
De ce "trebuie" sa petrecem craciunul cu cineva?
Nu "trebuie". Dar se stie ca nasterea Domnului este o sarbatoare de familie. Daca esti trecut de o varsta, deja se considera ca familia ta ar putea fii persoana iubita. Este doar o conceptie, nu trebuie sa o iei in seama daca nu vrei.
Numa bine
Aceasta postare a fost editata de heidy2006: 02 January 2007 - 11:25 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Terapia realitatii
|
Nemo! | 88 | 6.065 |
|
DUPLICITATE | LucaLuca | 12 | 4.584 |
|
Anxiolitice
bune vs rele |
gabone77 | 11 | 6.116 |
|
Bolile si problema socializarii | Bird without wings | 2 | 696 |
|
"Banii au luat locul iubirii" - un articol din "AS" care ne poate ajuta sa intelegem
De ce moare dragostea?"Oamenii se casatoresc imaturi si nepregatit |
Maąt | 17 | 3.955 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS