Jump to content
Forum Roportal
aspera_ad_astra

Craciunul si caldura

Nevoie ?  

7 members have voted

 1. 1. Cum iti vei petrece Craciunul ?

  • singur/a
   0
  • cu prietenii
   0
  • cu persoana iubita
   3
  • cu parintii/rudele
   5
  • altcineva
   0


Recommended Posts

Cu totii stim ca se aproprie Craciunul,o sarbatoare ce se petrece in familie cand esti copil cu parintii iar cand ajungi pe la o varsta mai inaintata cu persoana iubita sau cu prietenii apropiat si se fac schimb de cadouri si totul e frumos si bine.Acum la nivel practic marea majoritate a persoanelor trecute de 20 de ani daca sunt singure si nu au nici prieteni craciunul e un chin si nu aduce deloc bucurie.Acum eu am o intrebare: nu sunt noi oare prea dependenti de zicalele "asa se face" si "asa ar trebui sa fie" ? Spun asta deoarece daca esti o persoana si nu ai alaturi jumatatea de sex opus nu inseamna ca nu poti sarbatori craciunul si sentimentul ala de izolare ce apare (nu am nevoie de nimeni) e chiar prost fondat.Adica stai singur cateva luni si nu te deranjeaza si tocmai de craciun iti dai seama "ce greseala imensa ai facut". DE CE ?

Imi spunea un amic acum cateva luni "poate iti gasesti si tu pe cineva pana la craciun sa te vad si pe tine fericit" e rahat imi poate spune cineva mie de ce fericirea noastra trebuie sa fie determinata de o persoana de sex opus langa noi ?

Nu spun ca chestiunea asta e batuta in cuie si astept argumente.

De ce "trebuie" sa petrecem craciunul cu cineva?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu TREBUIE sa petreci Craciunul cu cineva. Insa ai nevoie de afectiune, si o poti obtine numai in cuplu afectiv. Probabil ca spiritul Craciunului, in care eu cred, ne face sa ne dorim afectiune.

Share this post


Link to post
Share on other sites
De ce "trebuie" sa petrecem craciunul cu cineva?

Nu "trebuie". Dar se stie ca nasterea Domnului este o sarbatoare de familie. Daca esti trecut de o varsta, deja se considera ca familia ta ar putea fii persoana iubita. Este doar o conceptie, nu trebuie sa o iei in seama daca nu vrei.

Numa bine :stars:

Edited by heidy2006

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×