revelatii no... ce-ati mai constatat?
Scris 31 October 2006 - 10:17 AM
sa vedem cine ce revelatii a avut in urma tehnicilor de iluminare ...
aseara mi-am dat seama ca esoterismul si crestinismul au numitori comuni ... unul dintre ei e starea de nefiintare respectiv credinta
nefiintare inseamna pt mine a exista pur si simplu si include starea de multumire si fericire launtrica, te simti in sfarsit acasa fara a-ti pasa de conditiile exterioare, a te lasa in sfarsit in voia valului vietii cu increderea ca tot ce ti se intampla se va termina cu bine asa cum ti-ai dorit
voi? ceva mai iluminati decat mine sunt sigura dar va ascult
aseara mi-am dat seama ca esoterismul si crestinismul au numitori comuni ... unul dintre ei e starea de nefiintare respectiv credinta
nefiintare inseamna pt mine a exista pur si simplu si include starea de multumire si fericire launtrica, te simti in sfarsit acasa fara a-ti pasa de conditiile exterioare, a te lasa in sfarsit in voia valului vietii cu increderea ca tot ce ti se intampla se va termina cu bine asa cum ti-ai dorit
Scris 31 October 2006 - 10:24 AM
si io is iluminat
imi bate lampa-n ochi, cu o incrancenare stranie...!!!!!!!!!
imi bate lampa-n ochi, cu o incrancenare stranie...!!!!!!!!!
Scris 31 October 2006 - 10:26 AM
ellla, la Oct 31 2006, 10:17 AM, a spus:
sa vedem cine ce revelatii a avut in urma tehnicilor de iluminare ...
Scris 31 October 2006 - 10:37 AM
asteptam revelatii nu comentari i de doi lei de cat de destept esti matale
Scris 31 October 2006 - 10:41 AM
eu cu siguranta, de voi eram curiosi dar se pare ca si matale esti sarac in revelatii ca vad ca numa coomentarii rautacioase esti in stare sa faci ... bleah!
Scris 31 October 2006 - 10:43 AM
ellla, la Oct 31 2006, 10:41 AM, a spus:
eu cu siguranta, de voi eram curiosi dar se pare ca si matale esti sarac in revelatii ca vad ca numa coomentarii rautacioase esti in stare sa faci ... bleah!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Destin
Credeti in destin? |
gaby_21 | 6 | 3.519 |
|
Conditia de nemuritor....intre vis si realitate.
Idei,opinii,teorii si sugestii |
andi_ | 26 | 5.111 |
|
Oameni cu serpi in burta....
????? |
vaca_cu_cabina | 68 | 14.442 |
|
Credeti in blestem? | Yvo | 156 | 42.501 |
|
Horoscop arab | Sarah N.... | 13 | 3.614 |
Contact
Facebook