Ceainaria din spate de la Armenesca
Scris 22 June 2006 - 04:13 PM
Sa imi zica si mie cineva pls daca s-a deschis ceainaria din spate de la Armeneasca. Mercic.
Scris 04 October 2007 - 10:45 PM
Nu stiu dacaam pus bine topicul aici. M-am gandit ca ar fi bine ca totusi ceainariile sunt foarte putine, cine stie o ceainarie sa posteze aici adresa lor si totodata altii care vor sa stie de anumite ceainarii cu un anumit specific, sa intrebe si sa afle raspunsul aici.
Incep eu cu o intrebare: Stie cineva vreo ceainarie cu specific oriental? (turcesc-arabesc)
Incep eu cu o intrebare: Stie cineva vreo ceainarie cu specific oriental? (turcesc-arabesc)
Scris 05 October 2007 - 12:12 AM
Cunosc una unde ma duc mereu.
E fata in fata cu palatul Cotroceni.
E suuuper acolo si o atmosfera....de nota 10.
Ceai la Cotroceni se numeste localul si ...iti recomand sa iti faci o rezervare.
Ceai la Cotroceni se numeste localul si ...iti recomand sa iti faci o rezervare.
Scris 05 October 2007 - 12:53 AM
GigJoe, la Oct 4 2007, 11:12 PM, a spus:
Cunosc una unde ma duc mereu.
Deci ..ceainaria este vis-a-vis ..??!!
..asa se explica de ce ma intalneam mereu cu Basescu ..
Scris 28 November 2007 - 07:35 AM
Alethia, la Oct 4 2007, 10:45 PM, a spus:
era un pe bdul chisinau. paradis parca ii spunea. asta fiind anul trecut. in salonul din fata e asa zisa ceainarie si serveau si narghilea daca nu ma insel, iar in salonul din spate este restaurant. dar de 1 an nu am mai trecut prin zona, asa ca nu stiu daca mai e functionala.
de altele nu stiu sa va spun acum, dar o pot intreba pe prietena mea ca le stie mai bine.
Scris 03 December 2007 - 11:43 AM
pff. vax.
adica ... locurile is faine, da' vin niste ţoape cu pretenţii intelectuale cāteodată, de-mi vine să iau primul volum mai gros şi să-l proiectez spre ele
adica ... locurile is faine, da' vin niste ţoape cu pretenţii intelectuale cāteodată, de-mi vine să iau primul volum mai gros şi să-l proiectez spre ele
Scris 03 December 2007 - 04:49 PM
daimon, la Dec 3 2007, 01:43 PM, a spus:
pff. vax.
eh na ... mai patesc si eu din astea cateodata ....dar in general nu prea bag de seama.... ingnora-le ...sa iti placa locul ...asta e important ...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Europenii se aliază īmpotriva reclamelor la junk- food | GiiieeMan | 18 | 9.889 |
|
ciuperci la gratar |
miana | 102 | 52.447 |
|
cu orez si carne tocata de vita |
The Unknown | 14 | 10.070 |
|
ce papam bun in week-end, la film sau cu prietenii la o sueta |
`jojo` | 52 | 20.730 |
|
Berea
Nu beau bere! :eek: |