Credeti in blestem?
Scris 07 May 2006 - 09:12 PM
Sailor-Moon, la May 7 2006, 02:55 PM, a spus:
daca da.....sunt curioasa pe ce va bazati 
Daca cred in Dumnezeu si in creatia sa, normal ca cred si in puterea unui blestem. Nu toate blestemele au putere. Unele nu sunt destul de incarcate energetic, alteori 'victima' este mai puternica decat blestemul acesta nu are efect. Am vazut persoane blestemand si am vazut blestemele acelea implinite...
Camd blestemam insarcinam un spirit malefic cu putere asupra unei cuiva. Asta inseamna ca ne indatoram sufletul fata de rau...
Scris 08 May 2006 - 01:46 AM
Sailor-Moon, la May 7 2006, 02:55 PM, a spus:
daca da.....sunt curioasa pe ce va bazati 
Da, cred. Din experienta, dar sincer nu recomand!
Blestemul e o arma cu doua taisuri. Cand emiti un blestem, iar acela isi atinge tinta, cu siguranta platesti cumva si aici nu ma refer la judecata de apoi.
Blestemul, idiferent sub ce forma, il arunci destul de usor, fara sa te gandesti la consecinte. Abia dupa ce se intampla ceva persoanei respective incepi sa constientizezi gravitatea faptelor tale si e foarte greu sa traiesti cu sentimentul de culpabilitate. Chiar dak mergi la preot la spovedanie, nu poti scapa de acest sentiment probabil toata viata.
Scris 08 May 2006 - 07:42 AM
EmmaD, la May 8 2006, 02:46 AM, a spus:
Da, cred. Din experienta, dar sincer nu recomand!
Blestemul e o arma cu doua taisuri. Cand emiti un blestem, iar acela isi atinge tinta, cu siguranta platesti cumva si aici nu ma refer la judecata de apoi.
Blestemul, idiferent sub ce forma, il arunci destul de usor, fara sa te gandesti la consecinte. Abia dupa ce se intampla ceva persoanei respective incepi sa constientizezi gravitatea faptelor tale si e foarte greu sa traiesti cu sentimentul de culpabilitate. Chiar dak mergi la preot la spovedanie, nu poti scapa de acest sentiment probabil toata viata.
Eu cred ca daca te spovedesti si spui ca ai blestemat atunci poti scapa de acest sentiment!
Iar de blesteme ce sa zic...exista...iar daca ajungi sa crezi in ele atunci e foarte probabil sa fii atacat de unul.
Cineva spunea ca primul lucru pe care trebuie sa il faci ca sa te feresti de un blestem e pur si simplu sa nu crezi in el sau sa nu crezi ca el poate avea o putere asupra ta!
Scris 08 May 2006 - 07:50 AM
Cred.....cineva mi-a blestemat id-ul pe messanger
Cum oi face sa aflu cine?
Cum oi face sa aflu cine?
Scris 08 May 2006 - 08:32 AM
Spyder, la May 7 2006, 10:42 PM, a spus:
Cineva spunea ca primul lucru pe care trebuie sa il faci ca sa te feresti de un blestem e pur si simplu sa nu crezi in el sau sa nu crezi ca el poate avea o putere asupra ta! 
Nu pot sa cred in asemenea lucruri !!! ma fac sa rad dar evit persoanele care numai de asta vorbesc. Sincer Ardelenii unguri nu au prea cu asta insa la Bucuresti am vazut ca aproape toata lumea avea ceva vrajitoresc asupra lor, femeile mai ales. O bucatica de lumanare intr-un buzunar iar chibrit in cealalta !!! cica nu se tin impreuna ca in caz de ....... sau niste pene din coada unui cocos negru si par din coada unui cal negru pe deget !!! si daca observa ceva unde era cu aceste obiecte incepea blestemarea !!! sa se prinda mai bine, sigilat cu ceara din lumanare !!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Locuri bantuite in Brasov | GrigoGT | 1 | 2.408 |
|
Despre coincidente !?
Coincidenta...intamplare sau destin ?! |
balu85 | 14 | 5.775 |
|
Vietile anterioare sau previziuni ale creierului | little kid | 7 | 3.185 |