sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Triunghiul Bermudelor Marele mister Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ally 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-April 06

Scris 19 April 2006 - 09:32 AM

E foarte ciudat sa stii ca in lume se intampla astfel de lucruri, dar, deoarece eu sunt genul de persoana care merge pe date exacte si nu imi place sa cred in tot felul de prostii, am incercat sa gasesc o explicatie logica la ce se intampla in Triunghiul Bermudelor. Eu mi-as dori sa ajung acolo si sa demonstrez ca nu exista fenomene paranormale. Natura isi face de cap. Spuneti-mi parerea voastra! Mor de curiozitate sa aflu daca sunt singura care crede acelasi lucru!

Fisiere atasate

• Fisier atasat  XMEN1.JPG (153.39K)
    Number of downloads: 207

0

#2 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 19 April 2006 - 10:32 AM

Nu s-a mai auzit de mult de triunghiul bermudelor. Interesant de ce ai vrut sa redeschizi un astfel de subiect. Dar daca tot vrei sa demonstrezi ceva :blink:))) exista in romania un deal care pot zice eu e la fel de ciudat.

IN jud Maramures exista un deal unde legile fizicii sunt combatute. Localitatea CAVNIC.
0

#3 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 19 April 2006 - 12:19 PM

Vezi postareaFluturel, la Apr 19 2006, 11:32 AM, a spus:

Nu s-a mai auzit de mult de triunghiul bermudelor. Interesant de ce ai vrut sa redeschizi un astfel de subiect. Dar daca tot vrei sa demonstrezi ceva :blink:))) exista in romania un deal care pot zice eu e la fel de ciudat.

IN jud Maramures exista un deal unde legile fizicii sunt combatute. Localitatea CAVNIC.

S-au descoperit 12 astfel de zone pe suprafata planetei. Triunghiul bermudelor este insa cel mai cunoscut.
Dealul despre care vorbesti este cat se poate de normal. Nu e vorba decat de o iluzie optica.
0

#4 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 19 April 2006 - 12:33 PM

Spre rusinea mea nu am fost acolo sa vad cu ochii mei. Dar din spusele localnicilor asa ar fi. Pe tot drumul de acolo (5km) sunt portiuni care au acea proprietate. Nu merg mai departe pentru ca nu stiu.
Dar sunt interesat de celelalte 11 locuri ... Daca poti sa le enumeri
0

#5 Utilizator offline   stea de mare 

• imortal
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 19 April 2006 - 02:07 PM

Acum trei ani am trecut de nenumarate ori cu vaporul prin mijlocul Triunghiului Bermudelor si nu s-a intimplat absolut NIMIC :rot: ...BA MAI MULT , NICI MACAR ROUGH SEA NU A FOST :o:

Ne asteptam sa ramina ceasurile in urma sau sa o ia razna sau...ceva , cit de cit paranormal...insa nu a fost nimic, si asta 4 sau cinci luni cit timp am navigat in zona aceea :blink:
0

#6 Utilizator offline   Ally 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-April 06

Scris 19 April 2006 - 05:16 PM

Vezi postareaFluturel, la Apr 19 2006, 01:33 PM, a spus:

Spre rusinea mea nu am fost acolo sa vad cu ochii mei. Dar din spusele localnicilor asa ar fi. Pe tot drumul de acolo (5km) sunt portiuni care au acea proprietate. Nu merg mai departe pentru ca nu stiu.

Si eu sunt interesata de astfel de locuri. Din pacate, pe langa Triunghiul Bermudelor, nu cunosc decat un portal spre a trece intr-o alta dimensiune care ste in Tibet. Poate mai afli tu ceva!
0

#7 Utilizator offline   Ovidiu Danut 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-April 06

Scris 19 April 2006 - 09:01 PM

Este o carte care se cheama " Zborul 19". Se descriu toate incidentele cunoscute si consemnate in istorie petrecute in Triunghi. De asemenea se vorbeste amplu despre Experimentul Philadelfia, cu marturii ale unor participanti care au supravietuit experimentului. Cred ca o puteti gasi prin vreun anticariat.
0

#8 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 19 April 2006 - 10:24 PM

Vezi postareaFluturel, la Apr 19 2006, 01:33 PM, a spus:

Nu stiu prea multe despre ele. Am citit un studiu despre disparitii misterioase si s-a constatat ca pe suprafata planetei ar fi 12 locuri unde se concentreaza cele mai multe disparitii. Ele ar fi dispuse de o parte si de alta a ecuatoruluisi inconjoara pamantul la distante aproximativ egale unele fata de altele. Cam asta era ideea. Nu mai stiu unde am citit - cu ceva ani buni in urma.

Vezi postareaAlly, la Apr 19 2006, 06:16 PM, a spus:

Si eu sunt interesata de astfel de locuri. Din pacate, pe langa Triunghiul Bermudelor, nu cunosc decat un portal spre a trece intr-o alta dimensiune care ste in Tibet. Poate mai afli tu ceva!

Si la noi in tara sunt astfel de portaluri!
0

#9 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 April 2006 - 09:54 AM

Te referi la cel deschis recent la Cluj ? Cel ce se va deschide la Mangalia ...

sau la cele din muntii Retezat
0

#10 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 20 April 2006 - 11:10 AM

Vezi postareathunami, la Apr 19 2006, 11:24 PM, a spus:

Nu stiu prea multe despre ele. Am citit un studiu despre disparitii misterioase si s-a constatat ca pe suprafata planetei ar fi 12 locuri unde se concentreaza cele mai multe disparitii. Ele ar fi dispuse de o parte si de alta a ecuatoruluisi inconjoara pamantul la distante aproximativ egale unele fata de altele. Cam asta era ideea. Nu mai stiu unde am citit - cu ceva ani buni in urma.

Si la noi in tara sunt astfel de portaluri!

Cred ca stiu despre ce e vorba...va rog sa ma corectati daca nu e asa!
Se numesc benzile Hartmann... Se stia in urma cu mii de ani despre Calea Dragonului, benzile energetice care strabat Pamantul de la nord la sud si de la est la vest :cry:

Iar de portaluri...unde mai exact se afla unul din ele?Macar unul! :nea:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Centuriile sau viitorul asa cum va fi
Nostradamus
mița  23 16.728
Replici noi Fratia alba
...sau Peter Deunov (Beinsa Duno)
Bagherra  18 6.645
Hot Topic (New) Atasamente Locuri bantuite din Romania
Fenomene paranormale exista... dar unde le gasim?
Selony  273 122.917
Hot Topic (New) Atasamente Piramidele din Egipt acidcromaticle  305 55.255
Replici noi Castelul Iuliei Hasdeu din Campina Tip Dubios  8 3.083