Ce variantă de Plasmă Quinton să alegi

Ce variantă de Plasmă Quinton să alegi

Detalii

Telefon
0771331331
Web
https://www.minuneanaturii.ro/
Social links
Pret
125 LEI
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
440

Voteaza & Distribuie

Descriere

Plasma de Quinton conţine toate mineralele necesare pentru buna funcţionare şi regenerarea celulelor noastre iar datorită biodisponibilitatii ionice a elementelor sale constitutive, reuşeşte sa redea sistemului celular echilibrul şi vitalitatea.

Plasma de Quinton este disponibila sub doua forme:

1. Plasma Quinton Hipertonic, este forma originala, cu 30g saruri la litru, numita Hypertonica
2. Plasma de Quinton izotonica,este obținuta prin diluția formei hipertonice cu 3 parți apa pura pentru a obține un „ser fiziologic” cu 9g saruri la litru, similara cu concentrația electrolitica a plasmei sangvine. Pentru utilizar bucabilă este mult mai avantajos să se dilueze cu puțină apă slab mineralizată, o fiola de Quinton Hipertonic (10ml + 30ml apa – Bucovina ), după care să se folosească pe durata unei zile.

Se poate folosi direct și forma de Plasmă de Quinton izotonică fiole pentru o etapă de acomodare la copii până într-un an precum și copiii care au alergii, disbioze intestinale, parazitoze, etc. Acolo este necesară o acomodare de 1-2 săptămâni cu Quinton izotonic, din din punct de vedere „informațional” sau homeopatic.

De cele mai multe ori, cantitatea de energie care este necesară pentru absorbţia, asimilarea şi eliminarea unui produs nutritiv este mai mare decât energia obtinută din produsul în sine. Cele mai multe suplimente alimentare au o putere scazuta de absorbtie, lăsând organismului sarcina de a elimina elementele neasimilate, sarcina care ulterior cauzează deshidratare şi acidifiază interiorul corpului (intestinul, ficatul şi rinichii).

Pe de alta parte, Plasma de Quinton izotonizată este absorbită de intestin prin difuzie pasivă. Deoarece materialul organic și mineral a fost digerat în prealabil de către zooplancton, el nu necesită o digestie activă, caci are deja cuplajul de aminoacizi necesari traversarii barieerei hemato-encefalice. Deasemenea, similitudinile între sânge şi apa de mare/ocean permit o regenerare celulară completă si induc o stare de vitalitate și echilibru.

Plasma de Quinton izotonizată este un supliment alimentar integral și bio-disponibil, care acoperă toate carențele de minerale a organismului fără să lase în urmă nici un element rezidual.

Filtre

Tip: Oferte