Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Larry King televiziunea ruseasca

Postări Recomandate

Celebrul realizator Larry King va lucra pentru un canal de televiziune rus

 

30 mai 2013

 

 

Legenda talk-show-urilor lucrează pentru ruşi. Larry King, fostul moderator CNN, revine în lumina reflectoarelor după aproape trei ani de absenţă. Veteranul televiziunii americane, omul care a intervievat toţi preşedinţii SUA, de la Nixon până la Obama, dar şi lideri controversaţi din lume, va prezenta un nou show la televiziunea Russia Today.

 

larry_king_21392300.jpg

 

Renumitul realizator american Larry King va lucra pentru un canal de televiziune rus

Foto: România TVLarry King va reveni pe platouri în luna iunie, iar emisiunea va fi înregistrată în studiourile din SUA ale televiziunii ruse, potrivit România TV.

 

Anunţul revenirii moderatorului în slujba ruşilor a devenit rapid subiect de dezbatere pe reţelele de socializare. Internauţii au postat mesaje în care deplângeau soarta americanilor, ale căror companii şi personaje iconice sunt preluate de străini. "Vai de voi americanilor: şunca de porc aparţine chinezilor, ketchupul a ajuns la brazilieni, iar Larry King le aparţine ruşilor", a scris un internaut pe Twitter.

 

 

 

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/c...l#ixzz2VPajaAQS

 

Moderatori, va rog frumos sa adaugati un cuvant in titlul articolului sa fie: Larry King la televiziunea ruseasca

 

multumesc frumos

 

Olga

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai la aproape de varsta de 80 de ani e deja in pensie de ani buni ca nu mai stia de el in show-ul de mare valoare economica si politica. Arata jalnic deja cu mii de riduri si cazut in sine, garbovit de batrinete, nelinistit a fost in ultimele episoade, iar dupa Hurricane Katrina a mers cu Brad Pitt prin locurile dezastruoase sa propuna ajutor de reconstruit orasul, fara machiaj era ... de nerecunoscut. Abia scotea un cuvant cand era intrebat de alti jurnalisti ... si acum va fi din nou star. Precis a facut niste operatii de intinerire, altfel nu-l vad mult si bine langa acel pupitru rusesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

la cat de bun e ca jurnalist, din partea mea poate arata ca o stafida super uscata. ca nu m-am uitat la show-rile lui niciodata pt ca era el barbat bine, ci pt calitatea productiilor.

 

 

olga, mai bine ca el, decat ca joan rivers. ca tot au aceeasi varsta.

 

 

cred ca de atat Botox si op estetice, America a si uitat cum arata oamenii normali la varsta asta,80

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mai bine ca el, decat ca joan rivers. ca tot au aceeasi varsta.

 

 

Ador pe Joan Rivers 79 de ani, macar te face sa razi si glumele ei sint in limita realitatii. Mai sint cateva de varsta lor dar nu prea activi.

Betty White 86, Vanessa Redgrave 81, Barbara Walters 78, Olivia de Havilland July 1, 1916 (94), Zsa Zsa Gabor February 6, 1917 (94)

 

*****************************************************************

 

Uite cum arata o femeie simpla la 102 de primaveri!!!

 

O femeie și-a sărbătorit cei 102 ani sărind cu PARAȘUTA| VIDEO

 

Autor: Cristina Botezatu

 

O femeie în vârstă de 102 ani din Idaho, SUA, a ales un mod inedit de a-și sărbători ziua de naștere: a sărit cu parașuta de pe un pod

 

 

parasuta_64ab6496de.jpg

 

 

Dorothy Custer a povestit pentru postul de televiziune ABC NEws "experiența minunată" pe care a trăit-o. Mi-aș fi dorit să zbor mai mult timp. M-am gândit că dacă îmi rup un picior, oricum nu contează. Nu mi-a fost teamă deloc", a spus femeia pasionată de sporturi extreme. Săritura a fost un cadou din partea familiei sale.

 

Bunica a sărit împreună cu un instructor de pe un pod din Idaho şi a aterizat cu bine la sol câteva minute mai târziu. Nu este prima dată când femeia îşi sărbătoreşte într-un mod extrem aniversarea. Anul trecut ea a sărit cu o tiroliană peste o prăpastie de câteva sute de metri.

 

http://www.evz.ro/de...l#ixzz2VQJbdZdT

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Joan Rivers e o monstruozitate a chirurgiei cosmetice si e enervanta foc. Femeie mai antipatica nici ca exista. Pe astia de-i cauta moartea pe acasa, acolo ar trebui sa stea sa o astepte nu in fata camerelor de luat vederi ca se sparge televizorul. doh.gif

 

Joan-Rivers-no-makeup2.jpg

Editat de Naeema
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×