Tura ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” 2017 nr. 5 din 9 septembrie 2017

Tura ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” 2017 nr. 5 din 9 septembrie 2017

Detalii

CategoriiDivertisment, Sport
TaguriTimisoara
Ultima actualizareMiercuri 6 septembrie 2017
Vizualizari771

Voteaza & Distribuie

Descriere

“Verde pentru Biciclete” organizează sâmbătă, 9 septembrie 2017, cea de-a cincea tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este stația de autobuz de la AEM, ora 09:00. Îi invităm pe bicicliștii iubitori de ture să ne însoţească de la ora 09:30 pe traseul: AEM - Urseni - Uliuc - Șag - Urseni - AEM.

Lungimea traseului este de aproximativ 50 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 5 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu. Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip mountainbike, corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.

Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0741202162, persoană de contact: Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator Ture Cicliste Bănățene sau 0751029494, persoana de contact: Victor Moisa coordonator tură, coordonator adjunct Ture Cicliste Bănățene.

Această tură bănățeană este cea de-a patra dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.

“Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega.

Vă aşteptăm cu drag la cea de-a cincea pedalare în afara orașului, marca VpB din acest an,
Echipa Verde pentru Biciclete

www.pedaleaza.ro , www.facebook.com/verdepentrubiciclete