Categorii | Divertisment |
---|---|
Taguri | |
Ultima actualizare | Marti 5 august 2014 |
Vizualizari | 1749 |
Te intereseaza retete de sezon si nu le gasesti? Vrei sa inveti sa gatesti si sa impresionezi?
Ingrediente:
1/2 dovlecel
1/2 vanata
2-3 ciuperci
2 oua
5 linguri ulei
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Curatam dovlecelul, spalam ciupercile apoi curatam vinetele. Le taiem cubulete pe toate si le calim in ulei incins. Prima data punem vinetele, amestecam, apoi punem dovlecelul si cand capata o culoare mai galbena puneti si ciupercile. Lasi putin la prajit dar nu la foc tare si peste aproximativ 5 minute adaugati ouale. Dupa ce le adaugati amestecati intr-una ouale in tigaie pana se sfaramiteaza si se amesteca cu legumele. Scoateti salata si puneti sare si piper (eventual putina vegeta).