Baia perfecta exista

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare
Ultima actualizareMiercuri 27 noiembrie 2019
Vizualizari545

Voteaza & Distribuie

Descriere

Se poate spune ca exista la fel de multe bai perfecte cati oameni exista. Sunt insa multi factori care trebuie luati in considerare pentru a atinge excelenta in acest spatiu al casei.

Sfaturi pentru amenajarea baii

Baia perfecta este accesibila si are vedere exterioara, spun unii specialisti. Decizia de a amplasa baia depinde, in mare masura, de utilizarea acesteia. Acest lucru este confirmat de specialisti in studiul de design si comunicare. Daca este obaie de curtoazie, preferabil sa fie situata intr-o zona usor accesibila. Daca este o baie principala, in dormitor. Baia este locul perfect pentru relaxare si in masura in care acest lucru este posibil, ar trebuie sa fie orientata spre exterior, cu vederi placute. Baia perfecta este spatioasa si ofera trei zone distincte: toaleta, dus, chiuveta. Distributia ideala este ceea ce confera importanta zonei de baie si dus, oferind in acelasi timp senzatie de spatiu amplu, de deschidere.

Baia perfecta este proiectata cu materiale rezistente si versatile. Desi ceramica ramane unul dintre materialele stelare, pentru performanta si versatilitate, o alta optiune poate fi piatra, dale de piatra de la podea pana la tavan, sau alegerea unei dusumele pentru podea. Lemnul pentru podea este perfect si intotdeauna trebuie tratat cu produse care il pregatesc pentru aceasta zona umeda. Materialele de calitate trebuie combinate cu modele estetice minimaliste.

In baia perfecta, tehnologia este protagonista. Robinetele sunt din ce in ce mai sofisticate, confortabile si eficiente, pe langa prezentarea unor modele spectaculoase. Baia perfecta dubleaza placerea oferita de apa. Cabinele de dus sunt din ce in ce mai vizate si se adapteaza la toate tipurile de spatii, cu beneficiile binecunoscute in ceea ce priveste sanatatea si frumusetea. Baia perfecta are toaletele suspendate. Pentru zona sanitara, se pot alege piese suspendate, astfel se vor combina doua elemente esentiale designul si confortul la curatare. Chiuvetele incorporate, care ocupa putin spatiu si ofera o estetica curata, neobstructionata, pot fi o alta optiune de luat in considerare.

Baia perfecta are un dressing. Spatiul destinat depozitarii este extrem de util. Se poate alege o piesa de mobilier cu o capacitate buna si preferabil, cat mai personalizata.