Helinick.ro - Sistem de control acces eficient pentru casa sau compania ta

Detalii

CategoriiIT
Taguricontrol acces
Ultima actualizareVineri 31 martie 2017
Vizualizari1284

Voteaza & Distribuie

Descriere

De teama hotilor, tot mai multe persoane fizice si juridice isi iau masuri de protectie. Fie ca vorbim despre sisteme de alarma, camere CCTV sau sisteme de control acces, toate aceste echipamente au devenit de nelipsit din case sau cladiri de birouri.

De ce ai nevoie de un sistem de control acces?

Un sistem de control acces este ideal pentru protejarea diverselor obiective strategice, a bancilor, a casieriilor si arhivelor de institutii publice, case de schimb valutar, etc. De cealalta parte, un sistem de control acces pentru persoane restrictioneaza si monitorizeaza fluxul zilnic, iar fiecare actiune este inregistrata individual in memoria de evenimente. Pentru companii, un sistem de control acces poate integra si sistemul de pontaj, in vederea eficientizarii work flow-ului si implementarea unei condici de prezenta automatizate, pentru analize corecte de performanta a angajatilor.

Ce tipuri de sisteme de control acces avem disponibile?

Pentru a identifica si restrictiona accesul vizitatorilor, cel mai potrivit tip de sistem de control acces este cel fizic. Acesta functioneaza pe baza de badge-uri personalizate, sisteme de tipul Guard-Tour, smartcarduri etc. Implementarea unei solutii adecvate de securizare a accesului iti poate salva casa sau compania de pierderi majore sau de evenimente neprevazute. Un sistem de control acces logic este ideal daca ai o companie si vrei sa unifici resursele fizice pentru protectie (precum usile sau turnichetii) cu cele logice, precum reteaua de date, ca sa poti monitoriza cat mai atent spatiul pe care il detii. In cazul neimplementarii acestui tip de solutie, riscurile sunt la nivel de productivitate si imagine, iar in anumite cazuri consecintele pot genera suspendarea activitatii.

Un alt model de sistem de control acces este cel de intrare, care blocheaza, restrictioneaza sau filtreaza persoanele ce intra in spatiul unei case sau companii. Principalul avantaj este acela ca poti seta diferite niveluri de securitate, in functie de obiectivul pentru care il instalezi: tezaur, documente secrete, arhive etc. Tot in categoria sistemelor de control acces apare si pontajul electronic, un instrument obiectiv de masurare a timpului de lucru, care optimizeaza cheltuielilor salariale si pe cele legate de motivarea personalului.

Date de contact – Helinick.ro

Daca esti in cautarea unui sistem de control acces modern, eficient si la preturi rezonabile, iti stam la dispozitie. Proiectam sisteme de control acces, stingere incendiu, comunicare etc., iar daca esti interesat de serviciile noastre un consultant iti sta la dispozitie la numarul de telefon 0214044444.