Bencomp

Bencomp

Detalii

Adresa
Buzau, Aleea Industriilor, nr. 5
Telefon
0238411187
Fax
0238411187
Social links
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
719

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bencomp Buzau

Primul producator de profile de WPC (lemn plastifiat) din Romania, firma Bencomp are sediul social in Oradea, iar fabrica se afla in Buzau. Specialisti cu experienta in domeniul prelucrarii maselor plastice produc profile WPC (din faina de lemn - peste 50% si deseuri de mase plastice), care surclaseaza lemnul, in ce priveste rezistenta mecanica la indoire, rezistenta la umiditate, radiatii ultraviolete, temperaturi joase sau ridicate, mucegaiuri, insecte. Wpc-ul are aspect natural de lemn, dar nu se fisureaza, nu se aschiaza, nu putrezeste, este antiderapant (chiar si umed), ecologic. Are 5 ani garantie.

Prin imbinarea profilelor extruse din WPC se obtin banci, mese, panouri de gard, chioscuri de gradina, podele exterioare, stalpi si tambre de gard, tigle, lambriuri exterioare, paleti deosebit de rezistenti, sisteme pentru usi si ferestre etc. intr-o gama de culori si texturi practic nelimitata. Datorita rezistentei exceptionale la conditiile atmosferice si faptului ca necesita doar minima intretinere, produsele din WPC sunt solutia ideala pentru mobilierul urban si pentru amenajari exterioare, in general.

Suntem deschisi la colaborare cu firme dinamice in vederea realizarii unei retele de distributie nationale si internationale.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 17:00