Spitalul de urgenta - Lansare de album FPS

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 2 luni
Vizualizari
365

Voteaza & Distribuie

Descriere

The Silver Church Club din Bucuresti va invita pe data de 16 octombrie 2009, intre orele 22:00 – 23:30, la lansarea noului album F.P.S. al trupei Spitalul de Urgenta.
In cadrul TSC Music Arena, Dan Helciug va propune un spectacol de resuscitare, abordand o serie de teme in general evitate de trupele mainstream, intr-o maniera plina de umor si autoironie specifica artisului.

Cel de-al saselea disc al trupei, "F.P.S." este asadar un album de maturitate, prin care Spitalul de Urgenta demonstreaza curajul, facand o radiografie a societatii in care traim.

Biografie Dan Helciug

Dan Helciug s-a nascut pe 2 decembrie 1974. A absolvit Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti si Facultatea de Stiinte Cognitive si a jucat in sitcomuri precum Agentia Matrimoniala (alaturi de Tamara Buciuceanu, George Mihaita, Emilia Popescu), Vine Politia sau Nimeni nu e perfect.

S-a lansat pe piata muzicala alaturi de formatia Parlament, cunoscuta mai ales pentru piesa "Vine vara". A parasit ulterior trupa, pentru a infiinta Spitalul de Urgenta in 2000.

Au urmat peste 1.400 de concerte, participari la festivaluri nationale si internationale (Pepsi Sziget Festival 2001), turnee de cluburi la Moscova si Sankt Petersburg-Turneu Grants Unplugged, Dan Helciug & Friends, 2005-2008, Turneu Winston 2001-2003, Turneu More in 2001.

Premii muzicale: Premiul 2, sectiunea creatie festivalul Mamaia 2008.

Discografie Spitalul de Urgenta: Traiasca Berea (2000), Sa cante muzica (2001), Spitalomania (2002), Stupefiant (2004), Alcool Rafinat (2006), F.P.S (2009).

Dan Helciug abordeaza o serie de teme in general evitate de trupele mainstream, cantand despre viata de student, politica si chiar fotbal. Piesele raman insa incarcate de umorul specific artistului, care nu iarta nici pe altii, insa in final nu se iarta nici pe sine insusi.

Personalitate excentrica, Dan Helciug nu tine cont de regulile industriei de manufacturat vedete din Romania si isi surprinde mereu simpatizantii prin felul de a fi si prin modul de manifestare in situatii inedite. Incepand din acest an, artistul se va implica si in zona publicistica.

Website: www.tscarena.ro