Sari la conținut
Forum Roportal
PlesaFcp

saveGAMING promovare

Postări Recomandate

Salut stimate utilizator, încă nu ai auzit de comunitatea saveGAMING? Atunci înseamnă că nu eşti la zi cu ştirile din lumea gaming-ului, deoarece această comunitate s-a în urmă cu aproximativ o lună de zile, iar la noi o să găseşti tot ce ai nevoie, începând de la servere de gaming până la tutoriale pentru realizarea lor, deasemnea avem şi foarte multe secţiuni pe forum unde suntem în căutare de diversi moderatori şi nu numai. La noi activitatea ta contează, satisfacem fiecare membru în parte, dacă ai nevoie de ceva ne poţi contacta şi o să te ajutăm în cel mai scurt timp, nu abuzăm sau nu profitam de nimeni (cum fac alte comunităţi), dar acuma decizia rămâne a ta, nu fortăm pe nimeni să vină, vine doar cine crede că ne place aşa cum suntem. Îţi mulţumim pentru timp-ul acordat. La revedere!

 

*** Gaming Servers

RPG (SA:MP) Server: rpg.savegaming.ro:7777 sau 93.119.26.5:7777. Aici o să ai la dispoziţie un gamemode bine pus la punct şi un staff competent şi activ, deasemnea în fiecare lună o facem diverse competiţii cu premii mari, dar convinge-te singur, nu te mai aburim noi.

MC Server: mc.savegaming.ro sau 109.230.222.59. Aici o să găseşti un un server bine pus la punct şi multe scripturi care nu le-ai văzut pe un server Românesc de minecraft, deoarece totul este realizat de oameni competenţi, dar (la fel şi aici) nu te mai aburim, convinge-te singur.

CS 1.6 Server: cs.savegaming.ro - În curând o să îl deschidem!

WOW Server: wow.savegaming.ro - În curând o să îl deschidem!

TS3 Server: ts3.savegaming.ro - În curând o să îl deschidem!

*** Web (legături la saveGAMING)

Forum (IPB): http://www.savegaming.ro/forum - Aici se află totul despre gaming şi real life, sunt făcute diverse categorii unde este o activitate destul de mare, deasemnea avem şi un design la forum foarte frumos şi atractiv!

Site (RPG): http://www.savegaming.ro/rpg - Aici se află totul despre serverul nostru de San Andreas Multiplayer, începând de la Admins list până la Bans list, totul se află aici!

Site (MC): http://www.savegaming.ro/mc - Aici se află totul despre serverul nostru de Minecraft, începând de la Hartă live până la Administrarea account-urilor, totul se află aici.

Site (OFICIAL): http://www.savegaming.ro - În curând!

Site (IMG HOST): http://www.savegaming.ro/img - În curând!

*** Ne găseşti pe

Facebook: https://www.facebook...mingroCommunity

YouTube: http://www.youtube.c...er/saveGAMINGTV

- Dacă o să te alături comunităţi saveGAMING o să ai parte de foarte multe lucruri frumoase. Join us!

 

Campanie de promovare.

 

PlesaFcp & SaveGaming.Ro

2012 . All right reserved .

Editat de PlesaFcp

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×