Anul Tigrului in horoscopul chinezesc ? ce ne asteapta?

Anul Tigrului in horoscopul chinezesc

Detalii

CategoriiStiinta
TaguriAstrologie - Astronomie
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3438

Voteaza & Distribuie

Descriere

anul_tigrului_de_metal14 februarie 2010 marcheaza in horoscopul chinezesc anul Tigrului de metal. Grabit, sigur si rapid, acest an va aduce schimbari dramatice in intreaga lume. Oamenii vor fi motivati de onoare, cautand o rasplata pentru familia si tara lor. „Demnitate" va fi cuvantul de ordine in 2010. Oamenii care se dedau la lucruri josnice vor fi inlaturari in favoarea celor care se comporta exemplar.

In conformitate cu astrologia chinezeasca, anii Tigrului sunt turbulenti, si aduc cu ei o serie de alegeri decisive care ii indeparteaza de la de la putere pe politicienii batrani si demodati in favoarea candidatilor tineri. Initiative indraznete isi vor avea radacinile in 2010, din moment ce Tigrul de metal este gata sa isi asume riscuri calculate. Tarile care au ramas in urma concurentilor lor vor lucra din greu pentru a-i prinde din urma, precum si cele care se afla in prima linie a stiintei, a tehnologiei si a artei vor face totul ce la va sta in putere sa ramana pe pozitiile de varf.

Severitatea atinge cote ridicate in anii Tirului, iar 2010 nu va face exceptie. Angajatorii le vor cere angajatilor sarcini tot mai grele, si vor avea pretentia ca totul sa fie efectuat cu o precizie rapida. Teama de faliment ii va pune pe jar chiar si pe cei mai intelegatori sefi. In mod similar, si relatiile intime ar putea fi afectate de energia volatila a acestui an. Certuri fulger vor erupe din motive banale cum ar fi alegerea unui film sau lasarea scaunului de toaleta ridicat. Pe de alta parte, la avantaje amintim ca viata sexuala va experimenta un impuls de pasiune, care se dovedeste salvator pentru multe relatii. Un lucru este sigur: anul Tigrului nu este niciodata plictisitor!

Recunoscuti pentru puterea lor de protectie, Tigrii isi permit sa adauge inca o masura de securitate. Horoscopul chinezesc considera anul 2010 un an excelent pentru a investi intr-o alarma antifurt, proiectoare care functioneaza pe senzori de miscare sau intr-un curs de auto-aparare. Daca va inarmati impotriva pericolului, il puteti tine la distanta. Ati putea, de asemenea, sa invatati tehnici de prim-ajutor si de supravietuire in aer liber, mai ales daca lucrati in aer liber sau daca aveti un job care implica munca fizica.

Reci si calculati, Tigrii horoscopului chinezesc adora sa faca planuri de viitor. Prin urmare, ar fi intelept sa puneti la punct un plan pe termen lung pentru 2010. Acest lucru ar putea insemna sa va intoarceti la scoala, sa va intemeiati o familie, sa va achizitionati o casa sau toate patru! Cel mai important lucru este sa va stabiliti un program care sa va ajute sa va impliniti obiectivele.

La un moment dat in acest an, multor oameni li se va acorda o sansa de a renunta la o pozitie sigura, pentru a accepta ceva plin de farmec, aventuros si incitant. Anii Tigrului implica destul de des riscuri asemanatoare cu jocurile de noroc, de aceea 2010 va fi un moment oportun pentru oricine doreste o schimbare radicala in viata. Pentru cei care ar prefera sa isi mentina acelasi status, acest lucru va fi o adevarata provocare, deoarece s-ar putea sa fie obligati sa paraseasca un aranjament confortabil si sa intre intr-o perioada de nesiguranta. Daca priviti aceste schimbari care se contureaza la orizont, ca pe niste oportunitati, mai degraba decat niste poveri, veti trage cele mai mari foloase din anul Tigrului de metal.