De ce să alegi transport auto platformă Olanda Romania?

De ce să alegi transport auto platformă Olanda Romania?

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini, platforma auto
Ultima actualizareMarti 18 octombrie 2022
Vizualizari102

Voteaza & Distribuie

Descriere

Olanda este una din țările pe care românii le preferă pentru a cumpăra mașini second hand. Pentru a aduce o mașină din Olanda poți fie să o conduci tu până în țară, fie să o aduci cu o firmă care se ocupă cu transport auto pe platformă. Multe persoane preferă transportul auto pe platformă deoarece este un proces simplu și extrem de avantajos din punct de vedere al timpului economisit și al costurilor reduse.

De ce transport auto platformă Olanda România?

Dacă te întrebi de ce ar trebui să alegi transportul cu platforma în loc să îți aduci singur mașina în țară, iată o listă cu beneficiile transportului auto internațional:

 • Scapi de stres și de oboseală
 • Nu vei pleca la un drum atât de lung cu o mașină abia achiziționată
 • Economisești bani (combustibil, cazări, mâncare, taxe de drum, posibile amenzi)
 • Economisești timp
 • Reduci gradul de uzură al mașinii
 • Scapi de riscul de a ți se defecta ceva pe drum la mașină.

Un drum de 2000 de kilometrii este un drum extrem de obositor pe care nu o să îl poți face dintr-o bucată, ceea ce înseamnă că va trebui să te cazezi undeva pe drum. Vei pierde cel puțin 2 zile pe drum, iar acest lucru va fi extrem de obositor și este probabil să ai nevoie de câteva zile de concediu în această situație. Și pentru că la un astfel de drum vei pleca însoțit, cel mai probabil, va trebui să pui la socoteală cheltuielile și pentru persoana care te însoțește. Dacă te duci până acolo cu mașina, va trebui ca înainte să faci o vizită la mecanic pentru a vedea dacă totul este în regulă pentru a nu avea parte de surprize neplăcute pe drum. Alegând să colaborezi cu o firmă care se ocupă cu transport pe platformă, mașina ta va ajunge din Olanda direct la tine acasă, iar tot ce va trebui tu să faci este să o aștepți.

Un găsești firmătransport auto platformă Olanda România?

Dacă te-ai hotărât să apelezi la o astfel de firmă, află că sunt disponibile destul de multe pe piață. Atunci când o alegi ar trebui să ții cont de experiența pe care au avut-o alții cu respectiva firmă. O firmă de transport auto internațional pe platformă care se află în top 5 firme de transport din România și care este prezentă pe piață încă din anul 1994 este Titanic Grup. La Titanic Grup găsești o echipă de profesioniști gata să îți ducă și aducă mașina acolo unde este nevoie, oriunde în Europa. Vasta lor experiență în domeniu îți asigură faptul că mașina ta va ajunge impecabilă la destinație.

Titanic Grup îți oferă:
 • Asigurarea mașinii
 • Costuri reduse
 • Transport confidențial
 • Transport prototip (camion închis) la cerere
 • Încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă
 • Încărcare prin troliu
 • Informații în timp real privind poziția camioanelor.

Aceștia dețin peste 100 de autotransportatoare de la cei mai prestigioși producători: Mercedes, Volvo, Daf, Scania, Lohr, Kassbohrer, Rolfo, Groenewold, iar capacitatea lor de încărcare este de la 1 până la 10 autovehicule.

Concluzie

Dacă ai nevoie de transport platformă Olanda România apelează cu încredere la Titanic Grup. Echipa Titanic Grup este formată doar din profesioniști, care acordă o mare atenție respectării standardelor de calitate și de siguranță cerute și îți promit transport promt și sigur în întreaga Europa.

Pentru a lua legătura cu Titanic Grup poți intra pe site-ul lor și să completezi un formular cu toate datele necesare, urmând ca mai apoi aceștia să te contacteze sau îi poți apela la numărul de telefon +40 248 212 261.