Sari la conținut
Forum Roportal
Black velvet

Greseli de logica in discutiile despre religie

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Scris 18 February 2013 - 07:23 PM

Pentru a te converti la Islam, nu-ti trebuie decat credinta in dogma acestei religii (de la sine inteles ) si daca stai bine la capitolul asta si nu ai dubii sau semne de intrebare, atunci mergi la o moschee si spui imamului ca vrei sa fii musulman. Imamul iti va recita Shadaha (banui ca stii ce-i aia) mura in gura, iar tu repeti dupa el. Gata convertirea din aspectul practic.

Se poate inchide topicul acum ?

La ce trebuie sa te astepti ? Pai cam la astea: daca intradevar esti credincios, trebuie sa tii postul de Ramadan, sa faci pilgrimaj la Mecca macar o data in viata, sa dai Zakat anual (pomana), trebuie sa te rogi de 5 ori pe zi, nu mai ai voie sa bei alcool, sa mananci porc, si nu in ultimul rand sa te sexuiesti inafara matrimoniului. Crezi ca esti in stare ? Ma refer la toate celelalte inafara de sexuiala, ca la capitolul asta teoria e buna, da' practica ne omoara

Era sa zaca ingropata in arhive cea mai tare gluma pe teme religioase posibila ever (cu conditia ca afirmatiile budistilor despre inexistenta zeilor sa nu fie trecute in randul glumelor):

Pe musulman ar trebui sa-l ia cu lesin numai gandul ca-l asteapta in fiecare noapte cate 72 de virgine insirate, dar pentru asta n-are voie sa faca antrenament decat cu sotia (care nici macar nu e virgina decat cel mult o data).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×