The Unknown 15044 Raportează post Postat Noiembrie 27, 2012 Culinar.ro 5 lucruri pe care nu le stiai despre lapte Cauti un aliment nutritiv si gustos, care sa te ajute sa fii in forma si sa iti pastrezi frumusetea? Ei bine, iata solutia: include laptele in alimentatie si vei observa ca te simti mai bine si arati pe masura! Fiind unul din cele mai raspandite si iubite alimente, laptele nu este doar gustos, ci si o adevarata sursa de sanatate si frumusete. Iata 5 efecte ale laptelui asupra organismului tau: Iti ofera o stralucire naturala Crema de fata, pudra si fondul de ten te pot ajuta sa ai un chip stralucitor, dar de ce sa apelezi doar la metode artificiale? Vrei sa ai o piele stralucitoare? Ia exemplu de la Cleopatra, care se imbaia in lapte pentru a capata un ten moale si luminos. Laptele contine amino-acizi hidratanti, acid lactic cu proprietati exfoliante si enzime ce iti lasa pielea neteda. Te ajuta sa iti pastrezi silueta Cercetarile demonstreaza faptul ca persoanele care consuma lapte degresat sau semidegresat sunt in general mai suple decat cele ce nu consuma lapte. Motivul? Laptele iti da rapid senzatia de satietate si inhiba apetitul. De asemenea, laptele e plin de vitamina D, ce intareste sistemul imunitar si ajuta la mentinerea greutatii corporale corespunzatoare. Te ajuta sa dormi mai bine Un pahar de lapte cald inainte de culcare iti daruieste un sentiment de liniste si te ajuta sa ai un somn relaxant, care sa te refaca dupa o zi lunga si obositoare. In plus, un somn bun te ajuta sa arati mai bine, lasand ochii odihniti si eliminand pungile si cearcanele. Iti mentine parul frumos si matasos Adauga lapte in samponul si balsamul pe care le folosesti de obicei. Lipidele si proteinele din lapte iti vor face parul mai puternic, iar calciul ii va preveni caderea. Nutrientii continuti de lapte, cum ar fi biotina si vitaminele A si B6 ii vor da parului un aspect matasos si stralucitor. Diminueaza manifestarile sindromului premenstrual Laptele te poate salva de neplacutele probleme lunare. Studiile arata ca o alimentatie bogata in calciu si vitamina D Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Bitch 15151 Raportează post Postat Noiembrie 27, 2012 Sunt si studii care au aratat ca laptele nu este bun pentru organism. Laptele aciduleaza PH-ul organismului si precum calciul este un neutralizator excelent pentru acid, calciul acumulat in oase este folosit pentru a aduce ph-ul la nivel optimal din nou. Ca atare consumatia de lapte cauzeaza epuizarea calciului din organism nu invers. 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15044 Raportează post Postat Decembrie 3, 2012 Mayra.ro Alimente pentru sanatatea aparatului genital In mod natural, vaginul este umectat, lubrifiat, prin pozitionarea unor glande care tapeteaza peretele mucoasei vaginale. Acest sistem determina o anumita lubrifiere a lui. Ce anume poate influenta secretiile vaginale? Stresul emotional, sarcina, orice medicamente care contin hormoni (vezi pilula contraceptiva), excitarea sexuala, alaptatul, ovulatia, dieta pe care o urmezi. Si ciclul menstrual are un cuvant greu de spus in privinta tipului de secretii vaginale. Stiai ca esti mai expusa la infectii vaginale chiar inainte sau imediat dupa menstruatie? Asta pentru ca ph-ul vaginului variaza de-a lungul ciclului si astfel, aciditatea vaginului atinge cel mai slab prag inainte si in timpul sangerarii lunare. La mijlocul ciclului este firesc sa observi o usoara crestere a cantitatii secretiilor (nu si modificarea culorii sau mirosului), lucru care arata ca ovulatia e aproape. Poti consuma diferite alimente care iti pot imbunatati sanatatea sexuala. Iata cateva dintre ele: 1. Oua, somon Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
K0ntr0VerSy 630 Raportează post Postat Decembrie 3, 2012 Vagin, vagin, vagin, vagin. Nu am citat din putul gandirii barbatesti, doar din postare. Dar despre penis nu spunem nimic, sau suntem niste doamne? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15044 Raportează post Postat Decembrie 3, 2012 Se subintelege restul ... imagineaza daca ramaii fara lamiie si vrei un Martini ... macar vei stii pe ce carari pornesti ... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15044 Raportează post Postat Decembrie 27, 2012 Thursday, 27 December 2012 Măn Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Bitch 15151 Raportează post Postat Decembrie 27, 2012 O altă delicatesă ucigaşă este tapioca. Deşi este aliment de bază Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15044 Raportează post Postat Decembrie 28, 2012 PATRU alimente care lupta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15044 Raportează post Postat Ianuarie 3, 2013 Alimentele şi obiceiurile de zi cu zi care prelungesc durata de viaţă Lucrarea unui profesor de la Universitatea din Cambridge, Marea Britanie, demonstrează că există o modalitate de a identifica exact perioada de timp cu care ne putem scurta sau prelungi viaţa prin consumul anumitor alimente. David Spiegelhalter, doctorand, biostatician şi expert al comunicării despre risc, a folosit viteza Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15044 Raportează post Postat Ianuarie 9, 2013 Alimentatia care te incalzeste Postat de culinar Poate nu stiai, dar alimentatia iti poate influenta temperatura corpului. Afla ce poti manca pentru a te incalzi in timpul iernii, precum si ce ar trebui sa eviti. In afara de calorifere si haine groase, consumul anumitor alimente te poate ajuta sa nu mai simti frigul iernii cu atata intensitate. Iata ce ar trebui sa consumi iarna, astfel incat organismul tau sa pastreze o temperatura crescuta: Nuci, alune si seminte Alunele si migdalele isi pot face usor loc in alimentatia ta zilnica. Un pumn de alune sau zece migdale iti pot incalzi corpul pentru o perioada destul de lunga. Semintele de susan, de dovleac si de fenicul sunt, de asemenea, surse de caldura. Semintele de susan pot fi utilizate in diverse mancaruri, cum ar fi fasolea verde sau mancarurile cu pui. Semintele de dovleac prajite pot fi folosite ca gustare, iar semintele de fenicul pot fi si ele utilizate in unele preparate alimentare. Semintele imbunatatesc functionarea sistemului digestiv si iti ajuta corpul sa nu piarda caldura, ceea ce este extrem de important in timpul iernii. Condimente si produse usturate In timpul iernii, nu sta departe de condimente precum scortisoara, cuisoarele, ghimbirul si piperul. Scortisoara iti va aroma mancarurile, dar si bauturile calde - ceaiul, ciocolata sau cafeaua cu lapte. In afara de faptul ca iti incalzesc organismul, cuisoarele iti improspateaza respiratia si au proprietati antiseptice. Ghimbirul este delicios in mancarurile pe baza de legume si in supe. Piperul iti va incalzi instantaneu organismul, asa ca presara-l peste mancare, in loc sa adaugi mai multa sare. Alaturi de piper, ceapa si usturoiul nu ar trebui sa lipseasca iarna din meniul tau. In afara de faptul ca te vor incalzi, te vor ajuta sa te feresti de raceli - sau sa respiri mai bine in cazul in care deja te-ai imbolnavit. De asemenea, usturoiul si ceapa au capacitatea de a-ti scadea nivelul colesterolului. Un alt ajutor de baza in incalzirea organismului este mierea. Foloseste-o in loc de zahar si vei observa ca te simti mai bine, iar gustul mancarurilor si bauturilor devine excelent. De asemenea, mierea iti poate fi de folos si in mentinerea unui ten catifelat si stralucitor. Fructe si legume O alta sursa de caldura, fructele si legumele ar trebui adaugate iarna in meniul tau zilnic. Nu sunt doar sanatoase, ci iti si stimuleaza imunitatea si circulatia sangelui. Ce ar trebui sa eviti iarna, daca vrei sa te incalzesti In primul rand, evita mesele incarcate. Daca mananci in exces, metabolismul va incerca sa digere mancarea si va consuma caloriile de care organismul are nevoie pentru a-si asigura incalzirea. De asemenea, evita urmatoarele alimente: painea alba, castravetii, o cantitate prea mare de unt, bauturile reci, orezul ( in special seara ), alcoolul, cartofii prajiti din comert ( chipsurile ). culinar.ro Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri