Sari la conținut
Forum Roportal
Liviu.

De ce mor cei care ar trebui sa traiasca?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Asa crezi tu.

Dar nu am de gand sa intru in polemici la orizonturi inguste.

Fiecare-si posteaza propria-i parere. Daca o are si p'aia.

 

Nu asa cred eu, asa este. Dar vezi cine e ticalosul cu orizonturi inguste care are impresia ca imprejurul lui toata nedreptatea e corecta ! Dar zi-i de tragismul vietii cuiva pentru care viata e o comedie ! E pur si simplu strigator la cer sa spui ca mor cei care trebuie, cand vezi ca printre nenorociti se sting si oameni cu suflet bun. Trebuie sa fii dea dreptul obtuz sa faci o asemenea afirmatie dea dreptul infama cu atata dezinvoltura. Dar cum judecati asa veti fi judecati.

Editat de Mirada-Dicovici

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Trebuie sa fii dea dreptul obtuz sa faci o asemenea afirmatie dea dreptul infama cu atata dezinvoltura. Dar cum judecati asa veti fi judecati.

 

Relaxeaza-te (daca cunosti termenul).Si la tine se aplica sintagma...neobtuzule :blink: !

Cum spunea o vipa ropo: jalnic.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Are dreptate Mirada. Bine, fato ! :blink:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Esti sigura ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Boala, suferinta, moartea, nu sunt pedepse, ci sunt lucruri firesti, care li se pot intampla oricui.

In natura nu exista legi care sa-i pedepseasca pe cei "rai", sau sa-i rasplateasca pe cei "buni". Unii sufera mai mult, sau mor mai devreme pentru ca viata este plina de spontaneitate, si pur si simplu au avut ghinionul de a se afla la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit. De asemenea, anumite lucruri in viata nu pot fi evitate, intrucat nu au absolut nicio legatura cu actiunile individului in cauza (ex. bolile genetice).

 

Lasand asta la o parte, teoria mea legata de acest subiect este ca oamenii "buni", fiind inclinati sa daruiasca, sa-i preocupe bunastarea celorlalti, isi fac griji, sufera mai mult si astfel, intr-un fel se sacrifica; au mai mari sanse sa se imbolnaveasca.

Cei considerati "rai" sunt mai egoisti. Ei nu daruiesc mare lucru, ci fura. Este normal sa o duci mai bine atunci cand nu-ti pasa decat de propria persoana.

Nu pot sa cred ca scopul nostru este sa invatam sa fim mai "buni". As vrea sa fie, dar in realitate este o iluzie. Sa invatam, pentru cine, pentru ce? Este moralitatea un lucru absolut necesar pentru a supravietui, precum respiratia? Evident, nu. Esti liber sa faci ce vrei; comportamentul tau depinde doar de educatia, personalitatea, sanatatea mintala si experientele tale. Toti murim la un moment dat, indiferent cum ne-am trait viata.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×