Scoala Eurotraining

Scoala Eurotraining

Detalii

Adresa
Satu Mare, Strada Horea, nr. 1, et. 1 (Casa de Moda)
Telefon
0261712060, 0728285732
Social links
Categorie
Organizatori cursuri
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
872

Voteaza & Distribuie

Descriere

Școala Eurotraining este o fundaţie independentă, non-guvernamentală, non-profit, cu caracter apolitic care are drept misiune consolidarea fundamentelor democratice, prin susţinerea egalităţii de şanse privind accesul cetăţenilor la ocuparea unui loc de muncă. Scopul fundaţiei este creşterea gradului de pregătire profesională a cetăţenilor şi a gradului de ocupare a forţei de muncă.

Activităţile Școlii Eurotraining vizează generarea de programe de formare prin identificarea permanentă a nevoilor de pe piaţă, dezvoltând reţele, programe de studii şi de intruire, atât pentru organizaţii cât şi pentru persoane fizice. Școala Eurotraining este un partener de nădejde pentru companiile şi societăţile din Banat deoarece a stabilit o cale de dialog si o legătură între angajaţi, viitori angajaţi şi companii.

Prin obiectivele sale şcoala noastră îşi propune dezvoltarea profesională a resurselor umane şi dezvoltarea unui centru regional de excelenţă în formarea profesională pentru adulţi. Rezultatele obţinute în urma parcurgerii cursurilor de formare profesională determină creşterea gradului de încredere al fiecărui angajat în capacităţile proprii de adaptare la cerinţele locului de muncă, măreşte experienţa şi gradul de înţelegere a relaţiilor de muncă în cazul angajaţilor tineri, actualizează cunoştinţele angajaţilor vechi şi creşte sensibil şansele de angajare în cazul pierderii locului de muncă actual.

Şcoala este autorizată A.N.C. (Autoritatea Naţională a Calificărilor) fapt ce conferă cursurilor autorizate posibilitatea eliberării de diplome (certificate de calificare sau absolvire) cu antetul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi a Ministerului Educaţiei Naţionale.

Sediul central al Școlii Eurotraining se află în Piața I. Huniade, nr 3, clădirea Modex, etajul 3, Timișoara, cu filiala Arad, pe Bdul Revoluției, nr. 56, et. 2, și Satu-Mare, pe Str. Horea, nr. 1, et. 1, Casa de Modă.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre

Cursuri pentru: Adulti
Tip curs: Cursuri de formare profesionala