Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Versetele in cauza,se refera la reincarnere sau nu?  

46 membri au votat

  1. 1. E vorba de reincarnare?

    • Da
      20
    • Nu
      20
    • Nu stiu
      6


Postări Recomandate

;)

Eu credeam ca pana la caii verzi pe pereti... :lol2:

Asteapta tu mult si bine Har-Maghido, ca n-ai sa-l vezi. Batalia de la Har-Meghido, este indreptata impotriva lui Dumnezeu personal. Israelul n-are nici o tangenta cu acest razboi. ;)

Ezechiel 38 si 39 nu e scris pentru crestini ci impotriva lor,poate.Ei sint cei ce vor veni din fundul miaza-noaptei impotriva unui popor care locuieste linistit in tara lui etc.

Poateca in Biblia ta lipseste cartea Ezechiel.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
:)

Eu credeam ca pana la caii verzi pe pereti... :)

Asteapta tu mult si bine Har-Maghido, ca n-ai sa-l vezi. Batalia de la Har-Meghido, este indreptata impotriva lui Dumnezeu personal. Israelul n-are nici o tangenta cu acest razboi. ;)

Nu au. Razboiul va trece pe linga ei dupa principiu: doi se bat, al III-lea castiga.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Gog din tara (lui) Magog se refera la un popor dintro regiune, astazi vechiul Magog se afla in NE Israelului deci e tara araba iar cei care il urmeaza nu pot fi decit arabi si ei la fel musulmani si destul de fanatici.

 

Localizarea geografica a locului unde se vor aduna grosul trupelor indiciile biblice istorice ne indica o tara din trecut regat care astazi se afla pe teritoriul citorva tari cite putin din fiecare dar mai ales Pakistan.asa incit valea armaghedonului este doar simbolica.

"Iata Ma voi arata altui neam," diferit de Israel inseamna ca o posibila noua intrupare divina sa vina in alta tara.tara care poate fi nevoita sa se apere in acest conflict.

Este adevarat ca Istrael este cumva neutru in acest razboi si ca ei nu sint tinta principala.

Armatele din Kittim (dincolo de Medietrana astazi NATO) vor lupta de partea lui Dumnezeu.

 

Faptul ca Moabul va scapa ne indica directia pe care arabii din Africa se vor aflui spre directia Pakistan.

 

Deocamdata depozitele particulare importante de munitie in vederea unui razboi sint in majoritate pe teritoriul Pakistanului in vederea invadarii Indiei cu care vor incepe asazisul jihad.

 

Ceea ce insemna ca Israelul se va afla intre ciocan si nicovala.

Daca NATO se va afla de partea binelui nu inseamna automat ca si crestinismul in intregime se fa afla de aceeasi baricada.

Suspiciunea vine din versetul din Daniel parca unde inca odata se vb despre pustiirea locasului sfint de care se face vinovat un imparat din Grecia, si care nu poate fi militar ci logic doar religios.

Din moment ce grecii isi autopustiesc locasul din Ierusalim concomitent sau inaintea arabilor (Gog prin oamenii lui) poate insemna si o retragere din fata invadatorilor arabi dar si lupta impotriva unui "inamic comun" care "a spurcat" locasul doar prin simpla Lui prezenta.

 

Referitor la reicarnare ea este pe undeva logica caci altfel nu se explica de ce unii se nasc mai cizelati decit altii si aproape nimeni nu atinge desavirsirea deplina, fara de care nu se poate intra in rindul ingerilor. Altii traeisc doar o zi sau o ora. Si nici despre o desavirsire peste noapate nu se vb ci doar de calauzire ceea ce este o mare diferenta.

Un verset care trebuie analizat mai cu atentie este cel din Apocalipsa care spune ca cei care nu inviaza pecum si cei care nedesavirsiti "mor in Domnul" vor veni peste miile de ani, Unde vor veni astia morti si asa nedesavirsiti? In Imparatie in nici un caz, ci doar inviari cum necum pe pamint.

Apoi Isaia dupa ce vorbea despre pecetluirea prin harul lui Dumnezeu la sfirsit de capitol spune ca Cei pecetluiti se vor intoarce. Pai unde anume daca nu pepamint ca sa aibe de unde sa fie ulterior rapiti , si unde rapiti din moment ce Tronul se afla in NOul Ierusalim venit pe pamint ca sa locuiasca cu oamenii ?

Se da si un interval de 42 de luni care pot fi ani care este dat si in legatura cu unele probleme din APOCALIPSA 12 ceea ce nseamna ca pina la un moment dat lucrurile rele sint contemporane cu cele bune si ca acest interval este limitat si intr-un caz si in altul. Si ca dupa acest interval doar binele va ramine chiar daca vor ramine in viata doar 1/3 din populatie -treime care dupa ce va fi albita si lamurita odata cu Incheierea Judecatii si indepartarea raului va incepe cu advarat "Imparatia" sfintilor pe pamint.-despre care era vb si in talmacirea visului lui Nabucodonosor.

 

Si care poate insemna dupa cum arata si Ioil tocmai vremurile frumoase promise a veni pe pamint , pace si buna armonie, cunostere spirituala si infratire -deci o unitate globala atit religioasa cit si politica, adevarata noua ordine mondiala prin lucrarea lui Dumnezeu. Si nu cea incercata de Reich. Caci Dumnezeu este cel care uneste si nu cel care dezbina:

Iata Eu vin sa adun laolalta toate popoarele si le voi da un semn [ ]si ei vor veni si vor vedea slava Mea."

"Vor veni sa imi aduca inchinare din sabat in sabat si din luna noua in luna noua."

Editat de mihai34d

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×