Sari la conținut
Forum Roportal
Arcadia@

Vaticanul admite existenta extraterestrilor

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Daca vaticanul nu ar fi recunoscut existenta e.t. voi nu v-ati fi gandit ca ar putea exista....nu pot sa mai afirm nimic ca operatorii fac exces de zel si imi dau warninguri aiurea....pt ca imi exprim parerea.....vaticanul recunoaste existenta e.t doar in scop manipulativ....apoi cu timpul si nasa si vaticanul ii vor considera pe e.t ostili noua si vor crea o falsa amenintare la fel ca si cu amenintarea terorista.....iar cu timpul se va crea un fals razboi cu e.t sau o noua superinarmare pt a ne apara de e.t evident.....tot ceea ce recunosc oficial institutiile publice,nu conteaza din ce tara e doar cu scop manipulativ.......iar scumpii de operatori imi sterg postarile si imi dau warning ca incerc sa le spun celor inchisi la minte pe ce lume traiesc......daca le zic spalati la creier ii jignesc....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poate ca asa s-ar mai intelege de ce Ilie a fost ridicat la cer intr-un car de foc, de ce fii lui Dumnezeu s-au coborat la fiicele oamenilor si de ce evreii erau escortati prin pustie de un nor deasupra ziua si un stalp de flacari noaptea....samd

 

Oricum, personajul dumnezeu este extraterestru, ca terestru nu-i sigur. Ar trebui sa ne intrebam, face parte dintre omuletii verzi, cafenii sau negri? Tinand cont ca primii oameni de pe pamant au fost negrii, probabilitatea cea mai mare ar fi ca dumnezeu sa fie un sef de laborator genetic apartinand extraterestrilor negri.

 

Aflarea unui astfel de adevar, ar zgudui religiile? Personal nu cred, religiile nu pot fi zguduite de nimic, deoarece ele se bazeaza pe credinta si nu pe fapte reale si din acest motiv, un fapt real sau o demonstratie logica nu poate modifica o credinta.

 

Daca eu cred ca cercul are forma patrata, nimeni si nimic nu-mi poate zdruncina credinta. Daca cineva imi va arata un cerc rotund, eu voi spune ca este o minciuna a necuratului!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×