Pensiunea Gold

Pensiunea Gold

Detalii

Adresa
Durau
Telefon
0233258038, 0752243924, 0741633755
Categorie
Pensiuni
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
1642

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pensiunea Gold din Durau

Pensiunea Gold este destinaţia perfectă pentru turiştii dornici de relaxare, mişcare şi servicii la cele mai înalte standarde. Camerele pensiunii Gold sunt în număr de 12 şi au fost gândite, până la cele mai mici detalii, pentru a vă asigură armonia şi confortul pe care îl doriţi. Camerele sunt spaţioase, curate, intime, dispun de un mobilier stilat şi de băi moderne, cu un design deosebit.

Scara interioară este o adevărată operă de artă şi conduce oaspeţii în salonul de living, unde, în imediată apropiere a unui şemineu, se pot servi diverse băuturi la discreţie. În restaurantul pensiunii, se servesc preparate tradiţionale româneşti, într-un decor atrăgător de cramă, şi alături de o selecţie impresionantă de vinuri.

Vara, foişorul este locul ideal pentru a vă relaxă împreună cu prietenii sau, de ce nu, pentru a servi o cină romantică, pe un fond muzical bine ales, după ce aţi petrecut câteva clipe pe Podul Dragostei - mândria pensiunii Gold, un pod construit deasupra pârâului care trece exact prin curtea noastră!

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00