Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna

 

 

Nu dupa valoarea viremiei afli daca ai ciroza.Ciroza o afli dupa valoarea fibrozei.Parca la F4 e ciroza deja....Fibroza o afli prin punctie sau fibrotest.

Tratam de la Mircea Ciuhrii nu e bun de nimic. O cunostinta l-a tinut un an si la final nu a avut nici un rezultat,din contra i-a crescut viremia f mult.Multa sanatate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna,am 22 ani baiat!acum doua luni am fost depistat ca am hepatita c,am fost la medic infectionist,mi-a prescris Fosfogliv si Lagosa,nu mi-a spus nimica despre interferon etc.ajuta aceste hepatoprotectoare?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

buna tuturor.eu sunt noua pe aici si incerc sa gasesc niste raspunsuri la miile de intrebari care imi trec acum prin minte,si unde sa le gasesc daca nu aici la persoane care sunt in acceasi situatie cu mine.acum cateva zile am aflat ca am hepatita c.pt mine (ca pt toata lumea care se confrunta cu asa ceva )a fost o drama.caut pe net tot felu de informatii despre aceasta boala sa pot sa realizez ,sa vad ce posibilitati am....sincer sunt distrusa am 2 fetite ,una in clasa 1,si una de 7 luni.daca e ceva de facut si tine de mine .vreau sa fac tot ce e posibil sa lupt cu asta ,OARE PUTEM? astept parerile voastre....

Editat de IRIS10

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/boala-vicleana-care-ii-ingrozeste-pe-medici-se-raspandeste-fara-simptome-si-face-ravagii.html    

"Hepatita-C face ravagii în zonele sărace, acolo unde virusul este contractat foarte repede.  Simptome nu există la început, apoi urmează o perioadă latentă, care se poate întinde și pe durata a 30 de ani.   Peste 80% nu ai nici cel mai mic simptom. Poate sunt puţin obosiţi, dar dau vina pe slujbă.  Virusul se transmite în special prin sânge sau prin echipament medical nesterilizat."

*Dar in cazur precum pandemia de COVID sint primii pe lista la contaminare dar si la moarte.  Nu trebuie sa fie zona foarte saraca, se transmite si prin contacte sexuale peste tot pe Planeta incepand cu Hollywood.    Azi se pot face analize de sange care spune imediat starea pacientului ca multi ascund si de la doctori conditia asta contagioasa.   La angajare se fac teste sa stie firma cu cine lucreaza si daca-l asigura medical.*   

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×