Reteta zilei: Rizoto cu mazare si parmezan

Reteta zilei: Rizoto cu mazare si parmezan

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucataria Romaneasca
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1944

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te intereseaza retete de sezon si nu le gasesti? Vrei sa inveti sa gatesti si sa impresionezi?

Ingrediente:



1 ceasca orez,

3 linguri ulei,

1 l apa,

sare,

piper,

1 lingurita unt

1 cana de mazare fiarta

1 cana de supa



Mod de preparare:



Punem la fiert orezul dar nu il lasam foarte mult sa se faca. Il scurgem de apa si il amestecam cu trei linguri de ulei.


In alt vas punem cana de supa si adaugam orezul peste. Il punem la fiert pana scade supa apoi punem si mazarea fiarta. Cand a scazut punem si ligurita de unt. Amestecam usor ca sa nu zdrobim orezul. Cand este gata il punem pe un platou si radem deasupra parmesan.


Rizoto cu mazare si parmezan