6 lucruri de care să ții cont când achiziționezi extensii de gene

6 lucruri de care să ții cont când achiziționezi extensii de gene

Detalii

CategoriiInfrumusetare
Tagurigene false
Ultima actualizareMarti 8 noiembrie 2022
Vizualizari81

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ești expert în aplicarea genelor sau lucrezi în industria cosmeticii? În acest caz, cu siguranță îți dorești să le oferi clientelor cele mai bune rezultate – un look superb, natural sau chiar dramatic, dar care să facă de fiecare dată posesoarele noilor gene să se simtă încrezătoare și frumoase. Iar dacă nu ești tehnician, dar te pasionează extensiile de gene și vrei să optezi pentru această procedură, vei beneficia, la rândul tău, de informațiile de mai jos.

Iată de ce criterii să ții cont atunci când alegi extensiile pentru gene!

1. Calitatea materialului din care sunt confecționate

De-a lungul anilor, genele false au fost confecționate din diverse materiale, sintetice sau naturale. Unele dintre ele imită perfect firele de păr umane, precum cele din nurcă, în timp ce altele conferă un aspect mai puțin natural, însă bogat și intens. În prezent, cea mai bună opțiune pentru extensii de gene de calitate superioară o reprezintă fibrele sintetice cu aspect natural, extrem de maleabile și asemănătoare cu genele naturale. Fibrele coreene sunt printre cele mai apreciate în rândul profesioniștilor, căci acestea au o curbură armonioasă, sunt rezistente și confortabile.

2. Lungimea firelor

Extensiile de gene se găsesc în mai multe variante, iar unul dintre aspectele care variază este lungimea firelor. Acest element este extrem de important pentru rezultatul final, căci fiecare pleoapă are nevoie de un produs diferit. De exemplu, extensiile de gene pentru o persoană cu pleoapele căzute sau foarte mici nu trebuie să depășească 8 milimetri, în timp ce o pleoapă mare poate arăta superb cu gene de până la 10 sau 12 milimetri lungime. Așadar, dacă folosești genele pentru tine însăți, cumpără produse în funcție de spațiul dintre genele tale și sprânceană. Iar dacă ești tehnician și aplici extensii de gene, include în trusa ta mai multe lungimi, pentru a te putea adapta fiecărei cliente în parte. Astfel, vei obține întotdeauna un rezultat elegant, cu aspect natural, care flatează ochiul și îi oferă acea privire sexy și misterioasă.

3. Grosimea firelor

Pe lângă lungimea firelor, trebuie să iei în calcul și grosimea acestora. Unele persoane își doresc gene accentuate, de o culoare intensă, în timp ce altele preferă un look cât mai natural. În primul caz, poți opta pentru fire de până la 0.15 milimetri grosime, pentru a crea volum și pentru a oferi adâncime privirii. În al doilea caz, alege extensii cu o grosime între 0.05 și 0.07 milimetri, de o lungime medie sau mare. Astfel, vei reuși să creezi un efect de gene pline, alungite, dar fără a încărca pleoapa.

4. Curbura Eleganța

privirii și rezultatul unor extensii de gene montate excepțional depind și de acest mic detaliu. Curbura firelor este notată cu litere de la A la D, iar această formă influențează în mod direct aspectul final al genelor.
O curbură mică înseamnă gene cu un aspect natural, în timp ce o curbură mai mare oferă efectul de gene voluminoase și accentuate.

5. Buchete versus gene fir cu fir

Unele pachete de gene oferă gene individuale, pe care tehnicianul le așează manual, iar altele conțin buchețele formate din câteva gene, gata de aplicat peste genele naturale. Acestea din urmă au avantajul de a scurta timpul de lucru și efortul, dar și de a oferi rezultate excelente de fiecare dată, căci buchetele de gene sunt lipite perfect la bază.

6. Culoarea genelor

Chiar dacă genele negre arată impecabil cu orice culoare de ochi, păr sau de sprâncene, pe piață există și nuanțe diferite de extensii, precum mai multe tonuri de brunet, șaten, blond sau roșcat, dar și culori deosebite, potrivite pentru machiajele și look-urile speciale.

Acestea fiind spuse, când alegi extensiile pentru gene, este indicat să ții cont de toate elementele de mai sus. Fără îndoială, te vor ajuta să alegi produsele perfecte!

Sursa foto: pexels.com/photo/false-eyelashes-on-pink-surface-8558535/