Sari la conținut
Forum Roportal
ZuzaM

caut un program

Postări Recomandate

buna! caut si eu un program care poate sa puna la o poza "aripi"...am vazut la unii de la mine din lista poze cu ei cand au aripi..ash dori sa stiu si eu cum se numesc sau se numeste programul(programele) de trucat care pot face asa ceva...daca stiti!:roll:...Multumesc:*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu nu stiu nici un program special de pus aripi :) totusi ai putea sa prelucrezi poza si sa iti pui tu aripi de care vrei si asta cu Photoshop.Dar mai intai trebuie sa stii sa il folosesti si nu e usor deloc... avand in vedere ca e unul dintre cele mai performante programe de prelucrarea pozelor,merita sa depui un efort pentru ca sa inveti functiile lui.Tipul asta iti explica foarte dragut cum sa fii un fel de 'expert' al Photoshop-ului :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
buna! caut si eu un program care poate sa puna la o poza "aripi"...am vazut la unii de la mine din lista poze cu ei cand au aripi..ash dori sa stiu si eu cum se numesc sau se numeste programul(programele) de trucat care pot face asa ceva...daca stiti!;)...Multumesc:*

Sall

 

Cred ca ar fi o solutzie mai rapida prin incercarea turnari a putzina bautura energizanta,pe lateralele hartiei fotografice.

Daca totusi peste noapte nu apar aripi,recomand cu caldura sa incerci cu ceva de editare foto... alege cea ce crezi ca e mai confortabil pentru tine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pai....potzi lucra cu paint :jester: trebuie sa cauti poza perfecta...decupezi aripile apoi te decupezi pe tine din alta poza. le atasezi desi nu este cea mai usoara parte :lol2: dar....eu cel putin asa am facut...altceva nu stiu...:lol2:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×