Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
ZuzaM

caut un program

Recommended Posts

buna! caut si eu un program care poate sa puna la o poza "aripi"...am vazut la unii de la mine din lista poze cu ei cand au aripi..ash dori sa stiu si eu cum se numesc sau se numeste programul(programele) de trucat care pot face asa ceva...daca stiti!:roll:...Multumesc:*

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu nu stiu nici un program special de pus aripi :) totusi ai putea sa prelucrezi poza si sa iti pui tu aripi de care vrei si asta cu Photoshop.Dar mai intai trebuie sa stii sa il folosesti si nu e usor deloc... avand in vedere ca e unul dintre cele mai performante programe de prelucrarea pozelor,merita sa depui un efort pentru ca sa inveti functiile lui.Tipul asta iti explica foarte dragut cum sa fii un fel de 'expert' al Photoshop-ului :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
buna! caut si eu un program care poate sa puna la o poza "aripi"...am vazut la unii de la mine din lista poze cu ei cand au aripi..ash dori sa stiu si eu cum se numesc sau se numeste programul(programele) de trucat care pot face asa ceva...daca stiti!;)...Multumesc:*

Sall

 

Cred ca ar fi o solutzie mai rapida prin incercarea turnari a putzina bautura energizanta,pe lateralele hartiei fotografice.

Daca totusi peste noapte nu apar aripi,recomand cu caldura sa incerci cu ceva de editare foto... alege cea ce crezi ca e mai confortabil pentru tine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai....potzi lucra cu paint :jester: trebuie sa cauti poza perfecta...decupezi aripile apoi te decupezi pe tine din alta poza. le atasezi desi nu este cea mai usoara parte :lol2: dar....eu cel putin asa am facut...altceva nu stiu...:lol2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×