Sari la conținut
Forum Roportal
uinita50

Legi romanesti

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

M-am confruntat azi cu un caz foarte :cheer: ...... Merg la priimarie ca tot omul de rand sa platesc impozitul :cheer: . Precizez stau la casa. Stiind ca nu s-au majorat impozitele sunt pregatita cu toata pensioara sa mai scot si ceva reducere. Cand ajung acolo s-au recalculat impozitele pe cladiri ( nu s-au majorat). Am o casa construita din lemn din anul 1946.In anul 1975 am facut o anexa din boltari grii(primii boltari aparuti atunci) Anexa are un perete din casa din lemn si trei din boltari. Cand trec pe la financiar sa ma dumiresc de ce a crescut impozitul, mi-au spus domnii ca, daca este anexa din boltar toata casa trece ca ar fi din boltar si construita in 1975. Tot ce nu este din lemn este cu mult mai mare impozitul , plus ca si anul constructiei este altul.

Este cineva pe forum sa ma lamureasca , poate eu sunt prea batrana si nu inteleg, cum sta treaba cu calcularea impozitelor pe case? :good:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
M-am confruntat azi cu un caz foarte :) ...... Merg la priimarie ca tot omul de rand sa platesc impozitul :P . Precizez stau la casa. Stiind ca nu s-au majorat impozitele sunt pregatita cu toata pensioara sa mai scot si ceva reducere. Cand ajung acolo s-au recalculat impozitele pe cladiri ( nu s-au majorat). Am o casa construita din lemn din anul 1946.In anul 1975 am facut o anexa din boltari grii(primii boltari aparuti atunci) Anexa are un perete din casa din lemn si trei din boltari. Cand trec pe la financiar sa ma dumiresc de ce a crescut impozitul, mi-au spus domnii ca, daca este anexa din boltar toata casa trece ca ar fi din boltar si construita in 1975. Tot ce nu este din lemn este cu mult mai mare impozitul , plus ca si anul constructiei este altul.

Este cineva pe forum sa ma lamureasca , poate eu sunt prea batrana si nu inteleg, cum sta treaba cu calcularea impozitelor pe case? :roll:

...................

cieste aici...

in prima parte,,

http://taxe.brasovcity.ro/modificare%20leg...ntru%202007.pdf

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×