Sari la conținut
Forum Roportal
Umanoidul

De dansat danseste careva?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Tiganeste stie sa danseze cineva? ma refer la adevaratele melodii tiganesti ce se gasesc mai greu. Se exclud din start tiganii romanizati

 

In Ungaria dansul pe "Muzica Tiganeasca" este stil de viata!!! Oriunde merg ungurii, duc si muzica asta dar si dansul cu ei. Nu e necesar sa cunosti limba maghiara sa poti dansa, vointa sa ai ca odata prins in mreaja muzicii, nu te mai opresti!!!

 

"Zámbó Jimmy Éjek asszonya"

"Zámbó Jimmy-Valahol bús dal szól"

"Cigánycsárdás (Gypsy Csárdás)'

"Daniel Guichard - Le Gitan (Live 1983)"

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hello all,

 

M-am inscris pe forum special pentru a gasi persoane pasionate de dans. Eu m-am apucat de ceva vreme de dansuri sportive (imi pare rau ca nu am putut face in copilarie, daar niciodata nu e prea tarziu, nu?)si in prezent merg la sala unei prietene. Ce sa zic, e foarte fain si daaa, sunt de acord ca oamenii danseaza atunci cand sunt fericiti. Personal mi-ar placea sa vad o lume-ntreaga dansand :D.

 

Ce-mi place este ca am format asa, o mica familie. Ne-am imprietenit repede cu colegii de grupa :P si ne place sa petrecem timpul impreuna si in afara salii. Voi unde mergeti la dans? Si ce parere aveti despre dansul sportiv?...practicat nu la nivel profesionist, ci ca metoda de antrenament (sport), miscare, distractie, relaxare, socializare, detasare de grijile cotidiene, etc..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

dansuri sportive ...

 

Dansul este sport pe undeva, poate si mai buna activitate decat sportul pentru unii:crazy:

Nu stiu cum e dansul sportiv desi dansez de cand ma stiu dar din alea dansuri mai din timpuri vechi. Vals, tango, samba, csardas, hora, invartita maramuresana, batuta moldoveneasca, etc. din astea chiar diseara!!! Nu stiu cum as clasifica Riverdance-ul irlandezilor :unsure:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×