Jump to content
Forum Roportal
Umanoidul

De dansat danseste careva?

Rate this topic

Recommended Posts

Si ma refer la cluburi de dans, unde se danseaza dansuri standard si latino,cluburi de tango(amsterdam Cafe) etc...

[snapbacca]31451[/snapbacca]

 

 

Bun venit pe roportal, Umanoidule 8)

 

Prin casa putin balet se pune la socoteala?

spune-ne tu unde mergi la dans?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici eu nu urmez cursuri speciale, sau ceva de genul asta. In schimb, mi-ar fi placut sa fac balet, insa nu am avut norocul ca parintii mei sa aiba initiativa de cand eram mica... Anyway, acum imi plac la nebunie dansurile vechi, tip twist. Mi se par super interesante si antrenante 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu urmez cursuri specializate,dar imi place sa dansez!Tango sau vals mai putin,dar fac si eu niste pasi in ce priveste aceste ritmuri.E frumos cand mai vad pe la tv.oameni care se pricep la ele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bine v-am gasit!

Vreau sa va spun ca, de pe la mijlocul anilor `90 nu m-am mai regasit in nici un stil de muzica...Mie mi-au placut anii de glorie ai rocca-ului si ceva-ceva din anii -80,adica disco...:oca:

In ultimul timp insa, vad ca muzica...usoara are tendinta sa..esueze in forme dupa parerea mea degenerate, de tipul house,techno,hip-hop,dance, etc(a se urmari Atomic pentru.exemplificare 8) ).Si de-aia as vrea sa stiu sa dansez pe o muzica pentru suflet si care dans sa nu fie numai un nou tip de gimnastica de fitness :pee:

Am gasit ceva cluburi unde se invata dansuri standard, de societate si latino si voiam sa aflu daca mai vine cineva pe-acolo, poate aflu mai multe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu dansez o groaza..... 8) .mi-ar fi placut foarte mult sa fac cursuri de dansuri moderne...dar nu prea am timp :soc:" .

frecventez in general cluburile si dansez foarte mult. ma relaxeaza si ma face sa ma simt caiar bn.am momente cand dansez singura prin casa in fata oglinzii.si pentru asta nici nu e nevoie sa dai bani pentru dansuri specializate:o: . pana la urma urmei dansul il simti si il practici asa cum iti place tie.

ma preocupa mult felul in care dansez si as vrea sa ajung la performantele Ciarei dar.... 8) :pee 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Multe salutari tuturor!

Ma alatur voua pentru. a comenta subiectul.

[snapbacca]32153[/snapbacca]

 

Bun venit!!!

 

Pai hai sa comentam. Cine era interesat de balet? Am facut eu balet 4 ani si chiar cand mi-a spus proful meu de balet ca ar fi bine sa trec la performanta, pentru ca am talent si ...toate cele necesare... mi-am dat seama ca imi place jurnalismul. :) Eram mai mica dar pot sa va spun ca baletul e intr-adevar un sport ...elegant, de tinuta. O singura data am purtat poante si a fost groaznic; acasa aveam picioarele insangerate si umflate.

 

Mi-ar fi placut insa mult sa fac dansuri de societate, si chiar acum regret ca nu am urmat cursuri speciale pentru asta. Admir mult pe cei ce stiu sa danseze foxx, tango, vals, cha cha(asa se scrie?)... si multe altele.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Prin casa putin balet se pune la socoteala?

 

 

Chair asa...se pune la socoteala? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

oppaa..... :) ...eu facut dans sportiv 8 ani.... :"> ...asa....si mi-a placut ft mult...dar din cauza lipsei de timp.....m-am lasat...in fine...era frumos....si ft bine iti construia corpul(ca orice tip de dans de altfel) ...pey....am si cateva rezultate bune (loc 8,7,4,5,2,2,2,1,1,1,1,1,1,1...si tot cu locul 1 am incheiat cariera mea de dansator... :) <<< locurile le-am scris in ordinea in care sunt castigate de-a cursul anilor) :) ;) cu care ma mandresc...pentru ca am muncit pentru ele...dar sa nu filozofez aici :) ...asa...cam atat despre mene.....acum stiu sa dansesc..... :pee ....dar niciodata nu e indeajuns :) :;):

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×