Sari la conținut
Forum Roportal
nastea

DROGURI-ajutati-ma sa o impiedic!

Postări Recomandate

Totul este mai usor intr-un ''mediu frumos''dar trebuie sa te descoperi pe tine si sa fi ine esti cu adevarat nu ce vor alti sa fi.

mda e asta o solutie dar e un pic dificil :jester: ...da sper sa reusesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

salut! sunt si eu intr-o situatie nu prea incintatoare! am un prieten de 21 de ani, simpatic, inteligent, prietenos, etc.. acum citeva saptamini am aflat ca se drogheaza, mai concret ca a fost consumator de droguri, dupa care a fost la centru de dezintoxicare si mai bine de un an a incetat sa o mai faca.

Nu! dupa parerea mea niciodata nu va inceta sa consume, caci drogul e o boala incurabila. a terminat cu cocaina si s-a apucat de heroina. dupa o "fericire" la alta care il distruge in fiecare zi.

aseara am crezut ca innebunesc, a facut o criza din cauza abstinentei, tremura tot, exact ca in cazul unei epilepsii, ochii peste cap, agresiv, si tot odata aproape mort. nu stiam ce sa fac, daca sunam pe cineva (am incercat, era agresiv) cred ca ma injunghia pe loc; daca incercam sa vorbesc si sa il linishtesc, riscam sa fiu lovita cu ceva in cap :roll: .. citeva ore bune mi-a tot repetat ca vrea sa se sinucida, ca aude voci, ca vede lumini, ca inima i se opreste... trist, foarte trist.

deci eu te-as sfatui, in caz de prietena ta ajunge sa se drogheze, e inutil sa mai faci ceva, ei devin robii drogului, si noi suntem buni de nimic in cazul in care incercam sa-i ajutam. pentru citeva ore sau zile de moral functioneaza (la inceput), dar peste putin timp din nou o sa caute praf, bani si "prieteni" cu care poate "comunica".. in cazul meu, cred ca eu o sa innebunesc iaintea lui........

nustiu cum s-ar putea de prevenit aceste cazuri, stiu doar ca drogul ucide nu numai consumatorul, dar si persoanele care il inconjoara. eu iti doresc mult curaj si rabdare !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×