Sari la conținut
Forum Roportal
RadhaSara

De ce esti trist azi?...ce te framanta?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

unele lucruri nu se mai pot repara si cand vrei sa le repari, reusesti sa faci rahatul si mai terci..dar asta e...macar mi-am luat o povara de pe suflet

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi am avut parte de ceva la ceea ce nu m-as fi gandit vre-o data ca particip.    Am terminat cumparaturile prietenei mele in final si le-am dus la destinatie.  

Am observat ieri, dar mi-a atras si atentia ca a slabit foarte mult de la ultima mea vizita si asa a fost.   Era si cu persoana care o ingrijeste ca nu mai este capabila sa faca nimic.

De data asta au coborit ele la parter si acolo sint tot feluri de saloane, de jucat, TV peste tot daca au chef in grup sa comenteze vre-un meci ca este o cladire unde locuiesc doar peroane singure, dar sint si sali cu usa si geamuri imense peste tot.  Persoana de ajutor m-a invitat intr-una din aceste mici incaperi sa  discutam ca pentru ultima oara ca nu se stie cand vine momentul pentru prietena mea.   Intr-adevar incurca vorbele ca nu intelegeam nimic dar credeam ca este din cauza caldurii sau oboselii ca nu poate dormi noaptea, mi-a spus.

Asta inca nu inseamna nimic dar precis a fost instruita femeia ca lucreaza in domeniu, nu este doar femeie de serviciu, sa observe totul, si a gasit important sa ne spunem Adio si sa ne amintim de cati ani de bucurie am produs una la alta, si din astea, fara cuvinte religioase. 

N-am fost pregatita pentru asa ceva deloc, dar am inteles ca este important si acum a fost momentul cel mai oportun.   M-a condus la masina ca mai aveam ceva de dat la prietena si mi-a spus ca se simte obligata sa ma anunte ca am fost mereu acolo, ca dupa ce va muri, nu va fi nimic organizat. Nu slujba sau adunare ca n-are familie in apropiere si asta este regula pe aici.

Ca prietena a inteles sau nu ceva despre ce vorbeam,  n-am de unde sa stiu, doar peste cateva zile o sa mai dau un telefon, daca nu primesc noutati de la asociatia de locatari.   

Pe mine insa m-a pus putin sub apa sedinta asta scurta, sint de acord si poata este foarte valoroasa procedura.   Am auzit de multe ori ca rudele organizeaza un party cu toata familia cand inca persoana in cauza este in viata si se bucura sa le vada pe toti langa ea.   Am si gatit ultima mancare pentru foarte multi, dar asta m-a atins de mai aproape.

 

 

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Apreciez si multumesc!!!   Incep sa revin din soc si oboseala, ca mai mult oboseala simt decat altceva, dar una de proportii.   

Am si febra musculara de la atat umblat care o sa cedeze intr-o zi, sper.   

Abia am reusit sa si mananc ceva dar nu sint eu asa de slaba sa ma darame un eveniment ca asta, doar a venit neasteptat.   

Am mai avut prietene aici care au murit, dar diferenta era ca nu le-am vazut cu mult timp inainte de a trece ca nu voia sotul sau familia sau unde era internata la o familie de romani sau maghiari, un fel de azil in stil redus.   

Pe urma le-a parut rau ca nu s-a dus la slujba nimeni desi au oferit si de mancare.   

Am si vegheat langa multe persoane in spital numit HOSPICE, este langa spital o cladire de recuperare pentru multi, dar are si o zona cu cei care mai au 5 zile maxim de trait.   

Mai bine pleca inapoi in Ungaria, dar n-a vrut, desi era altfel tratata acolo.   Foarte multi unguri s-au dus acasa, batranii in special stiind ca aici ultima ceremonie es alta decat acolo.

Ne cunoastem de 25 de ani, care aici inseamna mai mult decat un membru de familie, mai ales ca puteam sa contez pe ea si ea pe mine!!!   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Depinde de unde te-ai mutat si ce ai lasat in urma, e parerea mea!!!  

Si eu am invatat si muncit la Bucuresti, dar a fost alegerea mea, mi-a placut experienta desi nu puteam sa ma inteleg cu nimeni.

Nici macar la temperatura cafelei nu eram de acord cu cei pe care cunosteam, de moda sa nu mai zic si mentalitate, ca nimic nu se aseamana cu ce am fost eu crescuta.

Cel putin barbatii tineri sa fi avut o atitudine de cavaler, dar erau doar dupa avere si macar jumate porc de Craciun si vedre de vin, care m-a scarbit teribil.   

MF'ii habar n-aveau ce castig am eu la locul de munca, dar nu ma laudam cu nimic la nimeni.   Am intors spatele si plecam mai departe.   

Se poate parasi si Bucuresti ca pe oricare alt oras.   Aici pensionarii se muta in nu stiu ce orase SudAmericane, nu-si dau seama cat sint de pacaliti, doar ca vine doctorul acasa

si inca nu stiu ce se reclama la TV ca unde vor locui cu cel putin 3000 de dolari pe luna!!!   Asta fiind o suma minima. 

Aici nu puteau suferi spaniola iar acolo nu se vorbeste altceva decat limba mexicana, nu-i inteleg, dar e treaba lor.   Cineva profita in urma lor big time!!!

Sper sa te acomodezi la "viata din Bucuresti" :dance:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Did Blake Shelton Really Just Take Elvis' 1967 GMC for a Spin? | CMT     

In an emotional 1-on-1 interview, one of the world’s most popular athletes reveals how he "wouldn't be here without CBD."

*Ce trist e marele golfer, parca n-a mancat de-o saptamana caviar cu picioare de raci, dupa ce a savurat CVD, ceva din Canepa, legal pentru

unii ca le trateaza o conditie medicala.  Devine Puscarie pentru un amarat si eliminat din SPORT pentru alta care n-are talent sa minta!!!

Acum reclama bomboanele la intrarea in crese si gradinite ca sint facute in forma de animalute dragalase!!!

 

Try It For Yourself!!! daca nu credeti ce declara el despre bunatea care se vinde cu 85% mai ieftin decat cele facute de 

firma de medicamente Bayern.  Apar si altii din prima linie al "eltilor", care tot cu asta s-au vindecat de emotii cu femei in privat.  

CBD.com

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×