Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Este ora 7 dimineata Luni si inca nu m-am culcat ca n-am somn!!!   

Precis zilele trecute am recuperat la somn destul ca eram in pat aproape 24 de ore din zi si noapte, dar am revenit si nu ma mai doare nimic.

Acum trebuie sa gasesc o cale sa adorm dar nu iau somnifer, doar intru in pat si stau cu ochii inchisi nemiscata. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sint 38*C pe moment la noi ... credeam ca e deja toamna, dar numai in alte parti.   A/C inca n-a fost nici macar miscat spre alta temperatura de asta primavara.  

Soarele arde!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai sint pagini de STIRI doar bazaconii in toate limbile cum observ de o vreme.   Ne tine in bezna ca sa credem ce ne spun dar deloc nu le credem.

In ziarul romanesc arata pe MF-ul ala de comumbeanu parca-l intereseaza pe cineva.   Alt specimen de umplutura este nevasta fostului primar pe moarte

ca anamariaprodan si-a ridicat cortul ca in dubai este mai rentabil stationarea pe dreapta.   

Pe la noi e plin de reclame de bauturi alcoolice ceea ce a fost total interzis de ani si decade.   Retete de Thanksgiving pentru 20 de ani si actori morti decand

s-a inventat moartea, ca si muzicieni de toate felurile cu cantecele celebre de care n-am auzit si tot feluri de statistici de o schioapa etaleaza zilnic.

Totul devine scarbos ca sa faca placere evreilor sau ce???   Am hotarit ca nu mai deschidem usa la nimeni!!!  Telefonul nu suna decat niste reclame din India.

"Every Paul Newman film, ranked from worst to best"   este una din cazuri, dar apare si cu Clint Eastwood si altii de la filmul cu cel mai mare venit pana la cel

pe care inca nu l-am vazut, ca n-au aratat.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
12 hours ago, The Unknown said:

Nu pot sa ascult nici muzica decand a murit Toto Cutugno.   

 

poti asculta, la fel ca si mine, muzica arabeasca....sau, poti incerca daca vrei Uzbekistan, Turkmenistan

io am mers pe toata linia cu ...stan

vei ramane surprinsa !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru mine vaicareala aia NU este muzica!!!   Poate doar condamnata la moarte n-as avea obiectiune sa-l ascult.

De mica stiu ce vreau si ce nu, pe multi din acest business nici macar nu le recunosc ca nu-mi plac dintr-un motiv pe care nu-l caut, dar nu sint pe listele mele.

Am intrebat odata pe sora mea ce canta .... nu-i stiu numele dar e din romania, femeie si mi-a spus: - chiar daca era in fata mea la masa n-o vedeam si nu auzeam nici muzica ei, ca sa nu ma mai stresez ce canta si decand Mirabella Dauer!!!   Mai sint pe lista multi!!!   

Ieri am cautat ceva sa pun langa cantareata de muzica populara romaneasca si cand am vazut si auzit ce canta, imi era acru si parul pe cap.  Era cea mai buna dar nu stiu la ce, insa nu la muzica, aplaudata de comunistii din primele randuri la spectacole, etc., si invitata la o cafea de "next on line" din obligatie patriotica.

Nu ma mai surprinde NIMIC pe mine, dar nu sufar nici filmele Indiene sau muzica din Turcia care-i mai aproape de romania si am fost acolo.   Nici cei din Iran de pe vremea Sahinsah-ului Mohammad Reza Pahlavi nu mi-a placut si nimic de acolo.  Desi OMU" vizita Romania des ca era prieten cu ceausescu, nu reuseau sa aduca nimic la numitor comun.  

La inceputul anilor '60, la Sighetu-Marmatiei a inceput constructia, santierul communistilor pentru cel mai mare Combinat de Industrializare al Lemnului zis "CIL" iar masinariile din interior cand erau instalati, era supravegheat de ingineri tineri si ultra sexy din Iran.  Asta inainte de filmul ala cu Clint Eastwood care a amortit toate femeile in viata!!! 

A fost cea mai mare atractie de care s-a bucurat acel orasel de provincie, unchiul meu avea deja o mare si inalta functie in CIL, deja a terminat scoala de Partid si a devenit membru activ PCR cu Artele si Sportul, ramura nou al bibliei ca era un Ciomag altfel de peste 2 metri inaltime, se clatina cand facea pasi.   Pentru astea mereu se inventa un titlu si un job.

Eram prea tanara sa fi inteles exact ce se intampla, inca nici Anatomie n-am invatat si abia intelegeam cateva cuvinte in romaneste, insa oaspetii stiau doar franceza cand in NOI se pumpa RUSA ... pe cine era sa intreb ceva???  Eram singura cu gandurile mele la acest capitol ca mama mea nu era "langa mine" daca voiam sa stiu ceva de un alt teritoriu decat bucataria.     

Claudio Villa, Domenico Modugno erau a la mode in acele zile ca intelegeam cate putin macar italiana, pana ce din engleza nimic ca si din rest.  Noi stiam un fel de germana dar nu literara.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am inceput curatenia MARE de Sarbatori ... si ca sa iau parte activa din prima zi, sa gust din munca de jos si grea, eroic am scos covorul din casa singura, am carat zeci de baloti de ape dintr-o camera in alta sa nu fie living-ul ca depozitul din Gara de Nord.   Hamalii ar fi cerut ridicare de salariu sau paraseau munca precum "Cei Trei Muschetari de la Cutite taioase"  :o:

Am curatat si Aspiratorul Dyson la mare perfectie ca tot praful sa intre in aparat transparent si dezinfectat dar nu mai porneste echipamentul pretios, am de dus dimineata la servizat.

Aveam nevoie de o pauza si asa, am mancat intre timp un pic de peste prajit ieri, dar foarte bun oricum ca altfel nu mai aveam putere deloc. 

Va dura aceasta aventura ca nu pot sa robotez 24 de ore si cand apare febra musculara, stau doar in pat/pe canapea.   

Profit de vremea buna ca sint si acum inca 36*C si pot sa merg afara fara sa ma imbrac.  Vreau sa termin munca grea prima oara, pot sa sterg usile si dupa aceea.

Geamurile merg roar cu furtunul: - dau un spritz de apa urmat de spray si pana ocolesc casa deja si limpezesc chimicalul si stralucesc geamurile ca pasarile confunda cerul cu ce se vede in geam, se lovesc puternic ca intra cu toata viteza si mor!!!   Pe dinauntru trebuie sa fiu putin mai atenta sa nu pice apa pe parchet. Acum o sa dorm putin. 

 th?id=OIP.zIrXEI_RTk8tz1NCpEDzBQHaRb&pid=Api&P=0&h=220  Este primul model de Dyson, a costat 600 de dolari, am cumparat 2 bucati, adica fiul a facut sacrificiul, unu pentru noi si altul pentru el cu peste 12 ani in urma.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De o caldura super ne bucuram inca la 37*C pe 10-20-2023 la 1:36 PM. 

S-a mai intamplat ca nici de Craciun nu eram fara A/C si totusi s-a uscat in apa bradul decorat :resent: 

De atunci nu mai dau bani pe asa ceva ca aici costa bradul "pretty penny" pentru 6 saptamani de placere daca avem noroc.

Traditia locala de impodobit bradul incepe de Primul ADVENT, dar in State, in ziua de dupa Thanksgiving cand se schimba decoratia casei, iar

ultima zi este 6 Januarie, Boboteaza.  Deja foarte multa lume a decorat brad artificial, luminile in jurul streașinei si geamul mare din Living room.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×