Ignifugare.eu - Trape de fum - Solutii tehnice de securitate in caz de incendiu

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriRomania
Ultima actualizareMiercuri 29 martie 2017
Vizualizari1219

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sistemele de preventie si protectie a incendiilor sunt o masura obligatorie atat pentru imobilele rezidentiale, cat si pentru spatii de birouri, depozite, hale, centre comerciale si orice alt spatiu in care exista eventuale riscuri de izbucnire a unui focar. Ignifugare.eu va ofera trape de fum, niste dispozitive special concepute pentru a permite o interventie facila si cat mai rapida de stingere a incendiului. Acestea impiedica acumularea fumului si gazelor degajate in timpul arderii si pot fi actionate automat, printr-un sistem de detectie a fumului sau temperaturii foarte ridicate.

Trapele de fum – Dispozitive cu utilizari multiple

Pe langa eficienta oferita in caz de incendiu, aceste echipamente pot fi instalate cu succes si in spatiile in care se doreste aerisire constanta, dar si o mai buna iluminare naturala. Acest lucru nu doar ca imbunatateste conditiile de trai sau de lucru, ci si reduce factura la energie electrica datorita fluxului mare de lumina. Insa, principalul rol al acestora ramane limitarea pagubelor materiale si diminuarea numarului de victime sau chiar eliminarea tragediilor umane acolo unde este posibil. Actionarea lor este automata, astfel ca pot fi montate la inaltimi mari, fara sa fie necesara interventia dumneavoastra.

Caracteristici generale ale acestor echipamente

Aceste dispozitive sunt asemanatoare cu niste sisteme de ventilatie ce permit evacuarea fumului si caldurii degajate in timpul unui incendiu. Sarcina lor este aceea de a asigura o zona sigura pentru cei prinsi in cladire la momentul izbucnirii focarului, dat fiind ca arderea genereaza o multime de gaze periculoase, fum si caldura excesiva. Prin actionarea trapelor, toate aceste acumulari sunt eliberate, iar victimele sunt protejate eficient pana la interventia unei echipe de interventie specializate.

Ce face mai exact un astfel de sistem?

 • Asigura protectie imobilelor amenintate de incendii devastatoare;
 • Usureaza procesul de stingere a focului;
 • Limiteaza pagubele materiale;
 • Scade riscul de pierderi omenesti;
 • Combat fumul, caldura si acumularile de gaze;
 • Ajuta echipele de interventie.

Principalele avantaje ale trapelor de fum oferite de Ignifugare.eu

 • Instalare facila;
 • Intretinere minima;
 • Dublu rol: protectie, iluminare si ventilatie;
 • Actionare automata;
 • Compatibilitate cu orice sistem de avertizare;
 • Preturi avantajoase.

Asadar, achizitionarea unor astfel de dispozitive reprezinta o investitie inteligenta, deoarece veti proteja cladirea de efectele distructive ale incendiilor si veti asigura protectia si siguranta celor care se afla in acel imobil zi de zi.

De ce sa alegeti Ignifugare.eu pentru sisteme anti incendiu?

Ignifugare.eu va intampina cu o gama completa de solutii cu rol de preventie a incendiilor, astfel ca de aici puteti achizitiona cele mai moderne echipamente, printre care si trape de fum. Aceste dispozitive joaca un rol important in siguranta cladirii, astfel ca instalarea lor nu trebuie neglijata. In plus, ele pot fi utilizate drept sistem de iluminare si ventilatie, mai ales pentru cladirile mari si spatioase, cu incaperi inalte. Specialistii de aici va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare si va ajuta sa faceti cea mai buna alegere.

Pentru detalii, fie accesati www.ignifugare.eu, fie sunati la numarul de telefon (+40) 722672774.