Sari la conținut
Forum Roportal
Rayn

A fost sau nu război în Ucraina?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Scrisul maghiar era deranjant la ochi pentru romani pe anumite cladiri, la fel si limba vorbita, dar cel evreiesc este foarte citet si la locul lui, ca in "good old times" cand evreii dominau in zona!!!

A vazut sotul o statistica recent facut unde scria ca sint 42 milioanae de capete de evrei pe planeta.  Eu nu cred, sint mult mai multi dar minte, pana ce numarul celori din Peninsula aia din India, oamenii NU sint numarati.  Nimeni n-are Certificate de Nastere sau altele.   Casatoriile sint negocieri de vanzare - cumparare de femei!!! 

In Pakistan, decand sint aliati de NATO, cei bogati isi scot Acte de Nastere si de Identitate, care vor trimite copiii in State sa studieze si nu se vor intoarce inapoi decat in vizita. 

Altii se nasc si mor ca animalele, pe absolut NIMENI nu-i intereseaza cati sint pe lumea asta in tarile lor de bastina!!!   80% din ei sint total analfabeti, nici nu stiu sa numere pana la 20.  Majoritatea n-au nici NUME :eek: sint strigati dupa niste descrieri cu cine ar semana ca "a 3-a fata" sau  "varu' matusii" ... ei considera ca numai animalele au nume si asa este O.K.   

Colonizarea Romaniei se poate face in 3 zile maxim de evrei ca deja sint acolo in mare numar dar despre asta deloc NU se vorbeste, doar ca Papa-l sictireste pe Orban ca nu primeste destui evrei in Ungaria.   Urmeaza reforma alimentara cand PORC nu se va mai vinde in Romania, va fi si interzis de procurat si mancat!!!   Planul urmator in Sighet este infiintarea noilor magazine alimentare si Restaurante care primesc marfa din New York si Izrael, doar Glatt Kosher la pret Astronomic tot ca la New York iar joburile vor fi platite ca in Romania, cu 2 bani iar Sistemul Medical va functiona doar pentru evrei, ca ei NU se amesteca nu alte corpuri.   Le e scarba de restul populatiei terestre si cred ca asta este deja cunostinta comuna!!!   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Era prevazut dupa ww1 un stat evreiesc in Galitia si Moldova. 

On topic, despre razboiul din Ucraina, trebuie spus ca este un razboi foarte ciudat in care Rusia face economie de armament performant desi vestul crede chiar pe dos si unde Rusia trage de timp, scopul principal fiind capturarea de echipamente militare NATO performante trimise pe frontul din Ucraina si duplicarea lor in China, Iran si chiar Coreea de Nord. 

- Ce va face Rusia daca va fi vreodata in impas pe frontul ucrainean?! 

Raspuns: 

Rusia va utiliza arme pe care nu le-a folosit pana in prezent, respectiv bombe incendiare, bombe termobarice, rachete cu puls EM, arme chimice si in ultima instanta arme termo-nucleare tactice. 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
2 hours ago, titi_greucean said:

2 drone ucrainiene au lovit Kremlinul. Putin este in siguranta. Sa vedem replica rusilor. Zelwnsky a belit pula, 

stiri de genul star wars, mai nou inventie ChatGPT, altfel fantezie, in realitate deep fake news oficial

drone alimentate cu ce? ca sa strabata atata distanta ?

nedetectata? iar la detectare s-a constatat conform si in urma unei accesari rapide a unei baze de date internationale ca erau ucrainene?

 

au inceput oamenii de la tara sa se intrebe....

bah...ce dreaq razboi e asta daca femeile ucrainenene au avut timp sa obtina atatea cereale in timp ce barbatii lor erau la razboi?

 

 

 

 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 13 ore, titi_greucean a spus:

2 drone ucrainiene au lovit Kremlinul. Putin este in siguranta. Sa vedem replica rusilor. Zelwnsky a belit pula, 

Nu cred ca au facut-o ucrainenii, nici NATO, nici, nici... deoarece pana in prezent Rusia nu a spulberat Kievul cu supersonice tocmai pentru a pastra o linie rosie in acest razboi. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un „clarvăzător” din Donbas le-a povestit rușilor timp de o oră, la postul central de televiziune, cum Rusia îi va învinge pe „sataniștii” din Occident și din Ucraina. „Dolarii vor fi aruncați pe străzi”  

*De omu' asta avem nevoie sa ne dea locurile strategice unde se vor arunca dolarii pe strazi!!!    As face timp sa merg pan'acolo sa adun macar cu o masina, de aprins focul in gratar cu ei, nu de altceva :lol2:   Daca-l lipeau pe Nostradamus, hai treaca, deja ne-am obisnuit cu el cum le stia pe toate sa ne spuna dupa ce s-au intamplat evenimentele.   Dar mosnegul asta cu 1 dinte parca nu este prea de credibil, mai este si tatuat si poarta uniforma militara.    Poate aduna si el de o dantura macar, dolari!!!   Cred ca acel drum inca nu s-a construit ... ca nu erau fonduri, acum vor fi.  

https://www.libertatea.ro/stiri/un-clarvazator-din-donbas-le-a-povestit-rusilor-timp-de-o-ora-la-postul-central-de-televiziune-cum-rusia-ii-va-invinge-pe-satanisti-din-occidentul-si-din-ucraina-4532743

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tarile Brics incep sa deprecieze euro si dolarul acumuland in schimb yuani chinezesti si facand tranzactiile in yuani si monedele nationale. 

Pentru aceasta vestul este dispus sa deschida un razboi mondial indiferent de costuri, insa aceasta daca va mai avea finante suficiente. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

image.png.7a7d9d29e5f93a053378c298e879fb05.png   

Pai daca se arunca toti dolarii pe drumuri, va trebui sa scoata rezervele nationale din "sticlele" de apa de 20 de litri care-s din plastic dar nu-i stiu o denumire mai oficiala.  Ceea ce se vede mai albastru in mijlocul sticlei este un maner sa fie mai usor de ridicat cand este plin cu apa.  Multi economisesc in sticle pentru o masina noua dar inainte le roleaza in fisicuri altfel masinile bancilor ia un anumit procent pentru procesarea maruntisurilor.    Din banca li se ofera gratuit, special pentru fiecare tip de moneda, tubul de hartie rezistenta si marcat cu valoarea respectiva, prefabricat, doar se umple si e gata.  In acele cazuri se cantaresc doar in banca si suma se adauga pe cont.  Este mai ieftin asa.  Multi au cumparat si casa mai demult cu asemenea economii, cand erau foarte ieftine. 

Din aceste conteinere cred ca toti americanii au cel putin 1 plin din fiecare maruntis american: - 1 cent; 5 cents, 10 cents si 25 de cents.   Nu-s de furat ca nici nu se pot misca din loc.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Indiferent cum se vor derula evenimentele sa speram ca nu va fi razboi si ca in locul razboiului se va prefera o Noua Cortina de Fier, iar occidentul se va reorganiza. 

Va exista o Austro-Germanie plus, ca o noua structura confederativa paneuropeana... 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
6 hours ago, The Unknown said:

image.png.7a7d9d29e5f93a053378c298e879fb05.png   

 va trebui sa scoata rezervele nationale din "sticlele" de apa de 20 de litri care-s din plastic

saracii de americani...

in Ro "rezerva nationala" curge non-stop pe la marginile drumurilor

la liber

 

a1.thumb.PNG.d59fddd16b6f829fb9e9340bd7c16aa6.PNG

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×