Sari la conținut
Forum Roportal
Avalon73

Sectele neoprotestante - psihoze colective

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

14 minutes ago, Avalon73 said:

Așadar crede cineva in Răpire la Ceruri înainte de orice necaz? Escroci care se dau "doctori in teologie" câștigă bani frumoși amăgind milioane de naivi cu ...Răpirea. Dumnezeu te răpește, dacă Îl iubești! 

 

 

Sigur! Vezi exemplul: „Ridică-mă la Ceer”, cu Loredana și BUG Mafia :laugh:

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
6 minutes ago, Vriies said:

Sigur! Vezi exemplul: „Ridică-mă la Ceer”, cu Loredana și BUG Mafia :laugh:

 

uneori ce-ti doresti ti se mai si implineste, cazul Colectiv, goodbye to gravity....dar tot pe căi naturale! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 3 ore, Vriies a spus:

Sigur! Vezi exemplul: „Ridică-mă la Ceer”, cu Loredana și BUG Mafia :laugh:

Beyonce si alti negri sint tot in acea SECTA si tot arata semnele lor impreuna cu Obama si multi care accepta sa le promoveze prin ARTA lor.  

Eu nu ascult muzica multori americani dar nici pe altii care prea sint sigure ca sint in business de muzica si distractie. 

N-as da 1 banut pe marfurile lor scoase pe piata foarte des, deloc la concerte, care-s biserici. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intreb inca odata referitor la predicatorii neoprotestanti, daca ei zic ca au Duhul Sfant, de ce nu vad corect si predica minciuni?

Pentru cei care stiu engleza, care vad, aud si simt, le recomand un scurt videoclip care arata o interpretare mult mai realista a capitolului 9 din Apocalipsa. Viziunile lor se opresc la GOG & MAGOG WAR (Ezechiel capitolele 38-39), in rest inventii

Poate oamenii astia spun adevarul pe acest canal de youtube

https://www.youtube.com/@armageddonnews/videos

Editat de Avalon73
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa 35 de ani de studiu inclusiv asupra unor membrii ai  propriei familii care au fost baptisti, dar si prin observarea tuturor escrocilor celorlalte secte neoprotestante, am ajuns la concluzia ca sunt de factură SATANICĂ (ca si Ortodoxia si Catolicismul)! Mobilul lor este BANUL, obtinut printr-o partiala si eronata interpretare a profetiilor biblice ( in care dumnealor se dau doctori in teologie!) prezentate astfel încât să trezească o groază cât mai mare cu promisiunea ca daca dai banu in secta lor vei fi răpit la Cer îaninte de orice necaz apocaliptic. 

Rugaciunea baptistilor suna cam asa: Doamne fereste-ne pe noi de orice Apocalipsă și ajută-ne să mai tragem la BUCI (să ne perpetuăm) prin gaura cearceafului și la "lumina" intunericului...încă o mie de ani în Împărătia lui  Hristos pe același pământ care...va fi distrus de un holocaust nuclear (cum ei insisi sustin), si unde ne-am perpetuat deja prin puradei "câți a dat Domnul" - fără metode contraceptive. Asta da, e dovada de CARACTER divin si de dragoste de la Sfantul Duh pe care sustin ca-L au (atentie, doar ei, fiecare secta in parte, in secta personala). 

Mai e putina vreme pana la demascarea acestor circari (falsi profeti)! Baptistii au mai sustinut odata ca vor fi rapiti la Ceruri de Isus prin 2010. Ellen G. White, profeta femeie a adventistilor la fel a dat cateva date inainte de a crapa natural.

p.s  pe langa minciunile semnalate pe acest topic, mai adaug si ca păstorii neoprotestanti (dupa ce au tras intens la buci si fara prezervativ), NEAGĂ ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ CAUZATĂ DE FACTORUL UMAN - SUPRAPOPULAREA! Acesti oameni MINT cu buna stiinta naivii care se incred in vorbele lor parșive! 

 

Editat de Avalon73

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sursa: Facebook (Dr. Filip Panait)

SECTELE NEOPROTESTANTE - ORGANIZAȚII ANTISEMITE!

PROPAGANDA HAMAS SUSȚINUTĂ DE LAZĂR GOG,  FLORIN ANTONIE,  BARUCH KORMAN,  AMIR TSARFATI, TUDOR PEȚAN ȘI OMEGA TV  ! (toți baptiști nedeclarați)

Despre atitudinea antisemită a susnumiților am mai scris acum un an, dar, în contextul atrocităților Hamas din șapte octombrie 2023, este nevoie de o abordare frontală și corectă a propagandei creștine neoprotestante, care afirmă, fără rușine, că Israelul va rămâne pe pământ cu Hamas, timp de șapte ani, în necazul lui Iacov.
     În fine, Hamas-ul din vremea necazului cel mare se va numi Antihrist, și va fi infinit mai puternic decât  cei din Gaza, astfel încât  violurile,  jafurile,  crimele împotriva femeilor și copiilor evrei, profanarea cadavrelor și chiar necrofilia, vor fi nenumărate și în fiecare zi, timp de șapte ani.(Unii spun că doar trei ani și jumătate)
     În tot acest timp,  propagandiștii creștini vor fi  răpiți în rai, împreună cu martirii lui Allah din Hamas,  petrecând și benchetuind de bucurie. ( Nu se știe  exact ce fel de bucurie, dacă  va fi o bucurie a salvării, sau o bucurie drăcească, că ei  sunt sus, iar evreii jos, cu antihristul)
Și uite așa se va pricopsi Dumnezeu cu martirii Hamas  pe cap, chefuind cu 70 de fecioare, la care este musai să  se alăture și  preacucernicii răpiți  într-o noapte, când apucă și ei să fie sfinți  pentru o clipă, că altfel  nu au cum să ajungă  toți o dată  la desăvârșire!
https://romania.europalibera.org/.../raz.../32647693.html...
    Nu contează că prin Biblie mai scrie și despre învierea morților, despre mântuirea lui Israel și alte profeții  importante, care trebuiesc împlinite înainte de venirea Mântuitorul lumii, ci important este ca ei să  facă propagandă pro-Hamas, pentru că  aceasta le aduce susținerea lumii neoprotestante, la fel de antisemită ca și lumea ortodoxă, sau catolică !
     Am discutat personal cu directorul televiziunii Omega Tv , Tudor Pețan,  cerându-i să nu mai facă propagandă Hamas la televiziunea pe care o conduce.
Nici în ruptul capului nu vrea să renunțe la antisemitism, deși, de ochii lumii, declară sus și tare că susține Israelul, ba mai face și emisiuni despre Țara Sfântă.   
    Doar că Domnul Dumnezeu are altă opinie despre  unii ca aceștia:
Ezechiel 22:27-31
27. ,,Căpeteniile lui sunt în mijlocul lui ca niște lupi care își sfâșie prada; varsă sânge, pierd sufletele numai ca să-și potolească lăcomia de bani.
28. Prorocii lui au pentru ei tencuieli de ipsos, vedenii înșelătoare, prorocii mincinoase. Ei zic: ‘Așa vorbește Domnul Dumnezeu!’ Și Domnul nu le-a vorbit!
29. Poporul din ţară se dedă la silnicie, fură, asuprește pe cel nenorocit și pe cel lipsit, calcă în picioare pe străin împotriva oricărei dreptăţi!
30. Caut printre ei un om care să înalţe un zid și să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea pentru ţară, ca să n-o nimicesc, dar nu găsesc niciunul!
31. Îmi voi vărsa urgia peste ei, îi voi nimici cu focul mâniei Mele și le voi întoarce faptele asupra capului lor”, zice Domnul Dumnezeu."
Acesta este mesajul lui Dumnezeu pentru acești  impostori!
      Trei dintre propagandiștii Hamas sunt evrei creștini,  care s-au lăsat amăgiți de minciunele despre mântuirea evreilor prin teroare și crimă, născocite de profeții mincinoși din bisericile unde  s-au botezat.
    Antonie, Korman și Tsarfati nu sunt decât niște evrei păcăliți de creștini, care
 i-au îndoctrinat că Israelul va fi chinuit și  terorizat, ca să-l primească pe Isus,  neștiind că  Mesia S-a jertfit pe sine ca să mântuiască o lume întreagă,  nu invers!

431483591_380588494801663_5978472196879959406_n.jpg

Editat de Avalon73

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

MAFIA "RĂPIRII" LA CERURI ÎNAINTE DE ORICE NECAZ!

Așadar, dacă în ortodoxie avem mafia idolatriei icoanelor, moaștelor și a eternei virginități a femeii (spre necazul bărbaților care devin alcoolici), în sectele neoprotestante (apărute de vreo 200 de ani) avem MAFIA RĂPIRII LA CERURI ÎNAINTE DE ORICE NECAZ!

Din 2010 (data prognosticata de baptisti pentru a doua venire si rapire a baptistilor de catre Hristos, care nu a avut loc), mai sus numiții LAZĂR GOG,  FLORIN ANTONIE,  BARUCH KORMAN,  AMIR TSARFATI, TUDOR PEȚAN, AUREL GHEORGHE și alți lideri păstori* de biserici neoprotestante, prin predicile lor online sau live (in biserici de tip mall din România), au strans din donațiile si biletele de intrare milioane de dolari! (un bilet de intrare la o predica a celebrilor escroci care se dau drept evrei mesianici)  costa 200 de lei de persoana. Acesti escroci se plimbă prin toată lumea, stau în hoteluri de lux și posedă tehnică Apple (aia cu mărul mușcat - simbolul păcatului) de ultimă oră pe bani căzuți din Cer! (de la naivii pe care-i mențin în teroarea Apocalipsei și în iluzia răpirii la Ceruri înainte de Apocalipsă, dar numai după ce vin în secta / haita lor de lupi în piele de oaie unde trebuie să contribuie financiar cu cel puțin zeciuiala tradițională) 

*nu mai punem la socoteala ca majoritatea sunt si cadre didactice de religie cu titulaturi de doctori in teologie 

Cineva a reusit sa filmeze lupii in piele de oaie de la biserica baptista de tip mall, Harvest, din Arad, dar a fost dat rapid afara

 

Editat de Avalon73

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Apologia deformată - îmi dați 500 de euro ca să tac, sau de la 800 de euro în sus ca să vorbesc - așa ar trebui să vorbească sincer un păstor de "păcăniți"

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×