Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Avalon73

Sectele neoprotestante - psihoze colective

Rate this topic

Recommended Posts

Baptistii, Adventistii, Martorii lui Iehova, Penticostalii sunt cei mai agitati prin Romania, desigur, mai sunt si mormonii 

 

 

Bisericile consacrate (ortodoa, catolica, protestanta), sunt slugile sistemului (statului), vezi  Kiril sugativa de p..la a lui Putler. 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe rand ce crede fiecare secta:

1. Baptistii cred ca vor fi rapiti individual, in orice moement si inainte de Marele Necaz (cei 7 ani apocaliptici) dupa care vor reveni pe norii cerului impreuna cu Isus, vor ecologiza pamantul distrus de Holocaustul Nuclear si ii vor judeca pe toti pacatosii care le-au dat cu tifla. Baptistii mai sunt denumiti si "aia care vor sa scape". Nu au voie sa danseze si sa asculte nici un fel de muzica 

2. Adventistii - nu te hodinesti sambata meri in Iad. Daca te hodinesti vei fi rapit dar la jumatatea necazului de 7 ani. Se mai numeste si secta middle-tribulationista.

3. Martorii lui Iehova. EI cred ca doar 144.000 de oameni vor fi salvati de pe pamant, ca Isus a fost un om perfect tras in teapa (rastignit pe un par), nu permit transfuzia de sange, avortul, etc.

4. Penticostalii - ei vorbesc in limbi, punct. Nu vorbesti in limbi, "bum bam bum tiribum" (ca acea consiliera escroaca de-a lui Trump in senat), deci nu vorbesti in limbi, ajugi in Iad.

toate aceste secte si cate or mai fi sunt escrocherii in avantajul unor lideri abili de atentie si trai bun (ca si curvele, au laptop marca Apple, au muscat marul stricat..)

Despre ortodocsi ce poti sa mai spui decat Doamne fereste de asa ceva

https://marlani-de-romania.blogspot.com/2021/03/blog-post.html

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si tu in care esti? Imi imaginez ca intr-una mult mai buna decat cele de mai sus, in cea Adevarata, singura. Pari crestin totusi din ce postezi pe aici.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×