Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

 Cine sunt primii lideri interlopi din București care au ajuns la priveghiul lui Costel Corduneanu.   Hotelurile din Iași au rămas fără camere libere :lol2:

Costel Corduneanu va fi înmormântat Vineri 

"Niciunul dintre membrii clanului nu a anunțat cine va prelua șefia, însă cel mai probabil Adrian zis și Beleaua va fi noul lider al grupării, scrie Gândul.ro."

*Beleaua va fi pe lista primul si deja i se pregatesc detaliile pentru ingropare, precum Regelui Chuck din U.K.,  ca nu va dura prea mult domnia in Iasi.

Tot n-am inteles ce fel de sport a practicat omu' ca "luptato": nu mi-e de ajuns, se lupta in toate sporturile, dar eu nu sint updated in ce categorie/calitate LUPTA el!!!

O sa comparam la alte funeralii celebre ceremoniile din Iasi, precis si rusii o sa trimita macar un "friendly misille" sa-i lumineze calea spre cer.*

evz.ro

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce l-a omorât, de fapt, pe Costel CORDUNEANU.  „Ajunsese să cântărească numai 35 de kilograme!”

Costel Corduneanu a murit după o lungă suferință provocată de problemele de natură cardiacă. În ultimii ani, fostul interlop trăia                      un adevărat coșmar, în condițiile în care primise un diagnostic cumplit și trăia, fiecare zi, cu perspectiva morții iminente.  

Provenit dintr-o familie grea, cu 11 copii, Costel Corduneanu a reușit să performeze ca sportiv. Cu toate că era un bărbat mărunt din punct de vedere fizic, acesta s-a impus ca luptător, unde, ca senior, a evoluat la categoriile 48 și 52 de kilograme.    După ce a renunțat la sportul de performanță, Costel Corduneanu s-a angajat în Poliție, unde a avut gradul de plutonier. Undeva în cursul anului 1991, acesta ar fi fost dat afară după ce, cu toate că purta haina statului, ar fi comis o tâlhărie.   Rămas fără serviciu, ieșeanul a ales o viață de proscris, iar în câțiva ar fi ajuns unul dintre liderii importanți ai lumii interlope din Iași. Notorietatea i-a permis acestuia să-și extindă aria de relații în mai multe județe și în București, unde a devenit unul dintre apropiații lui Nuțu Cămătaru.  Surse din anturajul fostului lider interlop au dezvăluit, pentru Gandul, că sănătatea acestuia ar fi început să dea semne de șubrezeală încă de ani buni, din cauza efortului depus ca sportiv de înaltă performanță, care îi mărise inima. Totodată, Corduneanu ar fi trecut și printr-o depresie provocată de divorțul cerut de prima lui soție, Alina.   

Ofertat de Mafia Rusă  

Chiar și așa, imaginea publică a lui Costel Corduneanu era cea a unui interlop periculos, care învârtea sume mari de bani. Sursele citate au precizat că, în mare parte, fondurile de care dispunea fostul luptător proveneau din traficul cu țigări de contrabandă.   În acest context, ieșeanul ar fi intrat în contact cu unii membri ai mafiei ruse din Republica Moldova, care i-ar fi propus să accepte titlul de hoț în lege, adică membru cu drepturi depline și să devină reprezentatul în România al temutei organizații transfrontaliere. 

În ultimii ani, problemele cu inima s-au agravat, mai ales că nopțile pierdute în diferite restaurante i-au crescut foarte mult nivelul de colesterol. Astfel, sângele lui se îngroșa, iar venele se blocau des, astfel că ajunsese să trăiască cu nu mai puțin de șase stenturi la inimă.  

În paralel, în viața bărbatului se adunau necazurile, în sensul în care frații acestuia începuseră să nu-l mai asculte, iar afacerile mergeau prost.  

Internat la Institutul Inimii 

Foarte stresat, liderul clanului Corduneanu a început să se simtă foarte rău, iar diagnosticul medicilor a fost unul cumplit. Specialiștii i-au spus că, dacă nu-i schimbă inima, o moarte prematură este inevitabilă.  

Bolnavul ar fi fost ajutat, spun sursele Gândul, de unii prieteni pe care îi avea la Federația Română de Lupte, care l-ar fi ajutat să se interneze la Institutul Inimii de la Târgu Mureș. Aici,   medicii i-ar fi găsit o inimă, dar care, din păcate pentru el, s-ar fi dovedit incompatibilă.  

În ultimele zile de viață, acesta ar fi fost vizitat de frații săi și de prietenii apropiați.  Cu o hemoragie internă și o greutate ajunsă la doar 35 de kilograme, Costel Corduneanu a intrat în comă, iar luni dimineață organismul său a cedat. Medicii nu l-au mai putut readuce la viață.

https://www.gandul.ro/stiri/exclusiv-ce-l-a-omorat-de-fapt-pe-costel-corduneanu-ajunsese-sa-cantareasca-numai-35-de-kilograme-20186924

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Familia lui Costel Corduneanu a decis să nu deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit

Nu cred ca depinde de familie aceasta decizie!!!   Cred ca este sigilat de armata sau Politie unde a servit, ca de obicei oficial nu este sicriu deschis la cei care vin din spitale sau accidentati ca nimeni nu se ocupa sa le puna intr-o bucata prezentabila.   Fratele lui mama a fost impuscat de politia romana prin 1949 parca, conducea pentru armata un camion dar cei cu arma-n mana l-au confundat cu un contrabandist sau asemanator, care la fel a fost o minciuna, voiau doar sa-l elimine.   Abia a terminat serviciul militar, dar mai conducea masina/camion pentru armata, atunci nu erau multi care stiau sa conduca masina.  Sotia era insarcinata cu al doilea copil. 

L-au adus acasa in sicriu sigilat si garda permanenta langa el, bunicul era veteran de 2 razboaie mondiale, n-a inghitit gogoasa comunista imediat ca a avut accident de masina in munti.

A imbatat si adormit bine pe gardienii si fiind Sudor de meserie, a deschis sicriul si a vazut in mijlocul fruntii rana care l-a ucis de la distanta mica.  La scurt timp bunica a murit de plans.

De pupatul mortului beneficiaza doar cei care au murit in conditii mai usoare/lejere/pasnice.  Dar daca vor sa adune bani si cu asta, se poate pune o poza cu el sau un crucifix, am vazut pe un video din Romania pentru un soldat cazut in actiune/misiune in Africa in slujba Frantei, Legionar.   

Sa ne prezinte ziarele si un video cu acele pachetele cu care se lauda Oana Roman in hartie de aur invelite sau ce minuni exclusiviste, ca eu n-am vazut asa ceva inca!!!

In America NU se mananca in cimitir, nu se aduc coroane ca nu sint acceptate si nici flori naturale nu se arunca in groapa.   Sint special flori artificiale in magazine de specialitate pentru acest scop care se aduna usor pe urma cu o grapa  :eek:   Dupa ceremonie sicriul ramane la suprafata, doar lumea pleaca, de obicei peste drum intr-un local unde se rezerva locuri pentru cei prezenti, si acolo se bea si se mananca!!!   

https://www.cancan.ro/familia-lui-costel-corduneanu-refuza-sa-deschida-sicriul-cu-trupul-neinsufletit-motivul-pentru-care-apropiatii-au-luat-aceasta-decizie-20990310

 

      

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Coroană de 3 metri la înmormântarea lui Costel Corduneanu!!!   Cine a adus-o și cum ar putea intra în Cartea Recordurilor.

Daca ar ajuta la ceva, dar numai gunoiul va fi o gramada mai mare peste cateva zile si totul va fi uitat.   Nu am fost informati de mancarea

impartita in pachetele sau sub ce forma???   Din banii de coroane mai bine organizau un festin cu toti saracii din zona, erau mai castigati!!! 

Pentru mortul nu conteaza nimic din toate astea, ploaia de bani primeaza acolo, am inteles. 

Odihna placuta la toti participanti, dar si celui care mi-a oprit accesul la emoticoane, tot de boala mortului sa sufere!!!

https://redactia.ro/coroana-de-3-metri-la-inmormantarea-lui-costel-corduneanu-cine-a-adus-o-si-cum-ar-putea-intra-in-cartea-recordurilor-foto-320739

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Costel Corduneanu nu a fost înmormântat cu onoruri militare.  Sute de persoane au stat la coadă pentru un pachet cu mâncare. 

*Pai nu se poate si onoruri militare dar si tiganie cu manele si toata gasca de mafioti in primul rand in actiune.   Asa cum a trait

a si murit, tot tigan cu acel ritual.   Armata nu se amesteca in traditii originale, ei au protocol militar solemn strict pentru acest

ultim respect fata de cel care a servit patria.   Familia daca asa a decis ca asta-i important sa arete sicriul scump american si 

altele, n-au decat, ea nu cred ca va avea drept la Pensie, o sa aflam din maneua urmatoare noua creat in zilele astea de jale.

Tot n-ati aratat sa vad si eu partea cu mancarea impartita de pomana, doar porcul invartit in curtea hotelului.*!!!       

https://evz.ro/costel-corduneanu-condus-pe-ultimul-drum-mii-de-persoane-la-inmormantarea-liderului-de-clan.html   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×