Sari la conținut
Forum Roportal
antiprostie

Reducerea populatiei la 500 milioane de oameni

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Autorii monumentului din Georgia ,francmasonii,  membri casei regale britanice ca Ducele  Philip  si miliardarii planetei ca Bill Gates,Warren Buffett, David Rockefeller, Eli Broad, George Soros, Ted Turner, Oprah, Michael Bloomberg sustin ca populatia ar trebui redusa . Motivul? Suprapopularea duce la epuizarea resurselor si poluarea planetei, si in cele din urma, la colapsul civilizatiei umane. 

Se doreste reducerea populatiei la 500 milioane de oameni, exact la populatia din timpurile Renasterii Europene, colonizarii Americii  si expansiunii Imperiului Otoman in sec. XV-XVI.

Dar e o problema! 

Un  congolez de exemplu nu polueaza in egala masura cat polueaza un american care are doua masini, se plimba cu avionul, mananca burgeri de vita, consuma anual mii de litri de apa degeaba, consuma inutil cantitate mare de energie electrica pentru a da like la pozele cu pisici, pentru porn, pentru trolling, pentru jocuri video, pentru  jocuri de noroc, pentru filme , muzica si alte chestii care nu le folosesc cu adevarat. Si   care folosesc cantitati mari de plastic. Deseurile imense de prezervative folosite si aruncate prin paduri, rauri si oceane reprezinta un PERICOL mai mare pentru planeta  decat 400 milioane de copii flamanzi din Africa , in timp ce 300 milioane de americani   mananca burgeri , fac sex  protejat in masina cu motorul pornit si telefoanele pornite.  

Deci problema nu sunt cei 3-5 miliarde de oameni din Africa, America de Sud, India, Indochina,  care traiesc sub pragul saraciei,  sau triburile care traiesc in echilibru cu natura.Triburile nu defriseaza paduri si nu vaneaza excesiv precum o fac corporatiile. 

Plus ca numarul populatiei planetei e RELATIV.  Zilnic in Africa mor copii de foamete, boli si saracie, iar parintii sunt nevoiti sa faca cate 5-10 copii pentru ca jumatate nu  apuca varsta majora. Majoritatea populatiei globale e alcatuita din oameni care  au o durata scurta de viata si care nu apuca sa consume resurse la nivel decent. 

 

Pericolul real pentru ecosistem reprezinta cei  300 milioane de europeni din UE ,  50 milioane de britanici,  300 milioane de americani , 100 milioane de japonezi,  900 milioane de chinezi , 300 milioane de indieni  care traiesc in mediul urban. 

Daca se doreste reducerea populatiei la 500 milioane de oameni,  nu cred ca europenii, nord-americanii si est-asiaticii se vor afla printre supravietuitori.  

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×