Sari la conținut
Forum Roportal
adelinuu

Site cu rechizite si ghiozdane diverse

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Aveam de mult timp in cap sa fac un site de tip galerie cu rechizite. In special, voiam sa se regaseasca in el ghiozdane pentru copii si nu numai.

Asta dupa ce am umblat cu prichindelul prin mall toata ziua, vara trecuta in cautarea unui ghiozdan care sa ii placa. Si pana la urma tot online am cumparat unul cu personajul lui favorit din Soy Luna (un film realizat de Disney). :lol2:

Sa speram ca www.ghiozdane.org vine sa usureze munca parintilor si copiilor, care odata cu inceperea anului scolar incep cautarile dupa rechizite.

Mi-am propus ca in curand sa pun pe site peste 100 de ghiozdane care se pot comanda din diverse magazine online de incredere. Diferite preturi, in functie de buget. Si multe alte filtre pe site tot pentru a-i ajuta pe parinti si adolescenti sa faca mai usor o alegere inspirata.

Avand in vedere ca vacantele sunt pe final, va invit pe site pentru a va inspira si a adauga pe lista de cumparaturi ghiozdanul care va place.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa m-am ales si eu cu o colectie de rucsacuri ca se schimba in fiecare an, inmultit cu 2 (copiii) ... a mai folosit cate unu sotul la dus mancare la serviciu, sau medicamente cand calatoreste cu avionul, iar restul am trimis in Romania, tot pentru a folosi la mers la munca avand avantajul ca erau impermeabile!!!   Nu erau roz sau cu desene doar negru sau o culoare si nepotii le foloseau si pentru excursiile mai scurte ca incapea multe alea-n ei.   Din rechizite marunte inca am rezerve de creioane, dosare, coperti de invelit diferite caiete, etichete, creioane colorate, foarfeci, si altele.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×